Two Night Stand 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Two Night Stand 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Two Night Stand 2014 (Aventură de două nopți), film online HD, subtitrat în Română

Megan (Analeigh Tipton) este o celibatară şomeră care se înscrie într-o zi pe un site de matrimoniale. Colegii ei de cameră, care vor ca ea să se mute cât mai repede, o invită la o petrecere dintr-un club. După ce un gardian de la clubul cu pricina refuză să-i permită accesul deoarece i se pare lui că Megan pare prea mică şi nu ar avea vârsta legală să intre acolo, neavând nici buletinul cu ea pentru a demonstra contrariul, ea se întâlneşte cu fostul logodnic, Chris (Josh Salatin).

Mai târziu, Megan hotărăşte să aibă o aventură de-o noapte cu un bărbat pe care l-a văzut pe site-ul cu pricina pe nume Alec (Miles Teller). În dimineaţa următoare, ei nu sunt deloc cordiali, însă Megan nu poate să plece din cauza unui viscol puternic. Nevoiţi să mai petreacă o vreme împreună, cei doi ajung să îşi povestească ceea ce au făcut greşit în noaptea trecută, fiind convinşi de faptul că oricum nu se vor mai întâlni vreodată, iar Megan sugerează să mai „încerce” o dată.

Cei doi fac din nou dragoste, de această dată obţinând rezultate ceva mai satisfăcătoare. După aceea, Megan descoperă un dulap plin cu haine de femei şi poze cu Alec împreună cu o fată. Ea află că fata cu pricina este iubita lui Alec, Daisy, şi aceasta i-a lăsat un mesaj scris în care îl informa că se desparte de el însă nu i l-a oferit ci el l-a găsit accidental. Alec a vrut să se răzbune astfel pe ea prin înscrierea pe acel site de matrimoniale.

Urmărește online filmul Two Night Stand 2014 (Aventură de două nopți), cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “Two Night Stand 2014, filme online HD, subtitrat în Română”

 1. Catalina says:

  Foarte bun..l-am vazut de 3 ori pana acum..

 2. emil says:

  O dulcegarie faina, relaxanta.

 3. pincky says:

  super dragut! doi tineri frumosi, naturali care au marsat pe un subiect foarte impostant. COMUNICAREA! Super.

 4. Gabrielita says:

  Dragut! Nota 9, as zice…

 5. lavinia says:

  foarte frumos film, merita vazut. cel mai mult mi-a placut nickname-ul celui care a facut subtitrarea: “bucyfall”. :)) tare….

Spune-ne parerea ta despre acest film