Underworld 2: Evolution, film online subtitrat în Română

Underworld 2: Evolution, film online subtitrat în Română

Underworld 2: Evolution 2006 (Lumea de Dincolo 2: Evoluţia), film online subtitrat în Română

În 1202, o armată condusă de trei vampiri antici, Marcus (Tony Curran), Viktor (Bill Nighy) şi Amelia (Zita Görög), ajunge într-un sat devastat de Lycani. Viktor şi Amelia îşi capturează ţinta: fratele lui Marcus, William Corvin (Brian Steele), primul şi cel mai puternic vârcolac. În ciuda protestelor lui Marcus, Viktor ordonă ca William să fie întemniţat într-o locaţie secretă pe veci. În prezent, femeia vampir Selene (Kate Beckinsale) îl duce pe Michael (Scott Speedman) către o ascunzătoare pentru ca ea să-l poată înfrunta pe Kraven (Shane Brolly); ea ştie de intenţia lui Kraven de-al omorî pe Marcus şi plânuieşte să-l împiedice. Totuşi, Marcus se trezeşte înainte de sosirea lui Kraven şi îl omoară. Lorenz Macaro, un bătrân, trimite o echipă de „curăţători” pentru a investiga consecinţele bătăliei din bârlogul Lycanilor.

Când Macaro examinează corpul lui Viktor el găseşte în interior un disc de metal care se potriveşte cu un pandativ purtat de Sonia. Cealaltă jumătate a pandativului se află la Selene şi Michael. Marcus îi găseşte pe Selene şi Michael şi îi atacă, dar aceştia reuşesc să scape şi se ascund într-un depozit. Acolo, cei doi îşi împărtăşesc sentimentele şi întreţin relaţii sexuale. Acum ştiind că pandativul este important pentru Marcus, ei sunt decişi să afle de ce este atât de important pentru el, aşa că pornesc spre o ascunzătoare a exilatului vampir antic Andreas Tanis care le spune că Marcus a fost primul vampir; unul dintre cei trei fiii ai lui Alexandru Corvin, primul nemuritor.

Marcus a fost muşcat de un liliac şi a devenit vampir, iar fratele său geamăn William a fost muşcat de un lup şi a devenit vârcolac. Cel de-al treilea a rămas uman şi a dat naştere unei linii de descendenţi, inclusiv Michael, care a devenit primul hibrid Lycan-Vampir. Primii vârcolaci creeaţi de William erau în totalitate lupi, făra a putea lua formă umană. Din cauza caracterului distrugător al lui William, Marcus a fost abordat de Viktor, care era un războinic muribund la acea vreme, şi s-a oferit să-l transforme pe el şi armata sa în vampiri nemuritori în schimbul vânării lui William şi distrugerii celor infectaţi de el.

Urmăreşte online filmul Underworld 2: Evolution 2006 (Lumea de Dincolo 2: Evoluţia), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

CD 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Underworld 2: Evolution, film online subtitrat în Română”

  1. popescu says:

    Nu mi-a placut.E interesant ce success de casa a avut.

  2. calin says:

    filmu ie foarte bun

  3. boss007 says:

    da ie foarte interesant filmu mia placut da nu prea ca nu a fost frumos

Spune-ne parerea ta despre acest film