Underworld 4: Awakening, film online subtitrat în Română

Underworld 4: Awakening, film online subtitrat în Română

Underworld 4: Awakening 2012 (Lumea de Dincolo 4: Trezirea la viaţă), film online DVDRip, subtitrat în Română

La nouă zile după moartea lui Alexandru, Marcus şi William în Underworld: Evolution, oamenii au capturat-o pe Selene (Kate Beckinsale) în timpul „Purificării”, o cruciadă militară de-a extermina Vampirii şi Lycanii. Vampii au dus un război de gherilă împotriva guvernului, dar oamenii i-au surclasat, forţându-i pe supravieţuitori să trăiască în subterane şi să reziste oamenilor pe cont propriu. Doisprezece ani mai târziu, guvernele oamenilor şi-au încheiat campaniile împotriva Vampirilor şi Lycanilor. Au reuşit să anihileze 95% din rasa Vampirilor şi se crede că Lycanii au fost exterminaţi complet. Selene, numită acum „Subiectul 1”, este eliberată din criogenie de „Subiectul 2” şi evadează din corporaţia medicală Antigen.

Corporaţia doreşte, aparent, să dezvolte un antidot pentru virusul care creează Vampiri şi Lycani. Selene are viziuni pe care le urmează, crezând că au legătură strânsă cu dragostea ei, hibridul Vampir-Lycan Michael Corvin. Viziunile o conduc spre o clădire unde este urmărită de David (Theo James), un alt vampir. În timp ce vorbeşte cu David, Selene are încă o viziune şi descoperă o fetiţă pe nume Eve (Subiectul 2). Eve (India Eisley) se dovedeşte a fi, de asemenea, un hibrid Vampir-Lycan şi este fiica lui Selene cu Michael. Selene şi David pleacă de la clădire alături de Eve, dar sunt atacaţi de un grup de Lycani bolnavi. Eve este rănită grav de unul dintre ei şi David insistă să fie dusă la sicriul lui.

Tatăl lui David, Thomas, o învinovăţeşte pe Selene pentru că a provocat distrugerea Vampirilor. Thomas le spune ca Michael a murit acum 12 ani. O femeie Vampir îşi oferă sângele pentru a o vindeca pe Eve, care pare să nu conştientizeze efectele pe care le are dacă îl bea. Încurajată de Selene, ea acceptă cadoul şi se vindecă imediat. Jacob Lane (Stephen Rea), directorul Antigen, se dovedeşte a fi un Lycan, alături de fiul său, Quint (Kris Holden-Ried). „Antidotul” la care lucrează corporaţia este, de fapt, un drog menit să facă Lycanii imuni la efectele devastatoare ale argintului asupra speciei lor şi să le sporească abilităţile fizice. Pentru a reuşi asta, este nevoie de codul genetic al lui Eve, aşa că Lane îşi trimite fiul împreună cu alţi Lycani pentru a o recupera.

Urmăreşte online filmul Underworld 4: Awakening 2012 (Lumea de Dincolo 4: Trezirea la viaţă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

22 responses to “Underworld 4: Awakening, film online subtitrat în Română”

 1. Radu Memetea says:

  Faceti ceva cu calitatea videoului este foarte naspa.

 2. costi says:

  Acest film a fost scos de la accesul public.. de ce ? faceti ceva sa-l vedem ca e fain rau..

 3. Gogu says:

  Vampiri o sa puna stapinire pe lume cand o sa imi creasca mie un cui in frunte

 4. kinjo says:

  Superb filmul!!!

 5. Lina says:

  Nu pot vedea filmul: this video has been removed from public acces. Va rog sa il faceti sa il putem vedea. Multumesc!

 6. says says:

  Cum se numeste melodia de la minutul 80′? Stie cineva?

 7. gheorghita says:

  bestial,abia astept sa vad 5

 8. florin says:

  cum pot sa downloadez filme?

 9. grassu says:

  nu are traducere ????

 10. Cosmin says:

  Un cacatoc de film …. glumesc , e foarte tapana da ar fi si mai tapan daca nu ar juca bozgori in el !

 11. Neluțu says:

  Faceti ceva ca nu ma lasa sa iu vad!!

 12. Sorynex says:

  In primul rand felicitări pt ce faci draga admin. Al doilea , haideți sa lăsam comm de specialiști…ne place sau nu ,eventual un motiv. Dar nu ca a fost rolul nu stiu cum ,actorul de nu stiu unde…..vizionări plăcute!!!!

 13. iulian says:

  Nu pot vedea filmul admin.Fa ceva,vreau sa-l vad.

 14. timea says:

  Auzi cosmice, nu fii invidios pe unguri ca joaca în film.sunt și ei oameni.fara supărare dar romani în general apar în filme ca prostituate sau hoți, pentru că așa ee.

 15. Tommy says:

  Salutare Admin. Se poate sa vedem filmul pt ca e sters de pe site. Stimă.

Spune-ne parerea ta despre acest film