Underworld: Blood Wars 2016, filme online subtitrat în Română

Underworld: Blood Wars 2016, filme online subtitrat în Română

Underworld: Blood Wars 2016 (Lumea de Dincolo: Războaie Sângeroase), film online subtitrat în Română

Cuiburile rămase de vampiri se află pe punctul de-a fi distruse definitiv de către Lycani. Ambele specii se află în căutarea lui Selene (Kate Beckinsale): Vampirii vor să facă dreptate pentru moartea lui Viktor şi Marcus, iar Lycanii, conduşi de Marius (Tobias Menzies), intenţionează s-o folosească pentru a o localiza pe Eve, cea a cărei sânge deţine cheia construirii unei armate de hibrizi vampiri-vârcolaci. Semira (Lara Pulver), o membră a consiliului din Cuibul Estic, îşi doreşte ca Selene să primească îndurare pentru ca aceasta să poată instrui „Dealerii Morţii”.

Pentru a face asta, ea îi cere lui Thomas (Chales Dance) să prezinte argumente în favoarea lui Selene în faţa consiliului. Thomas reuşeşte să-i convingă şi Selene soseşte împreună cu David (Theo James). Totuşi, ea este trădată de Varga (Bradley James), aliatul şi amantul lui Semira, care are un plan ascuns. În lupta ce se porneşte, Thomas este ucis, iar David şi Selene reuşesc să fugă. În timpul evadării, Semira şi Varga sunt şocaţi de faptul că atât David cât şi Selene sunt imuni la razele directe ale soarelui.

Cei doi caută refugiu la Cuibul Nordic. Ei sunt urmăriţi de către Alexia (Daisy Head), un vampir detaşat de Semira de la Cuibul Estic pentru a-i găsi pe cei doi şi care se pare că a căpătat o putere mai mare după ce a ingerat din sângele lui Selene. Selene şi David ajung la Vador, liderul Cuibului Nordic, iar acolo Vidar (Peter Andersson), cel mai vârstnic dintre vampirii de acolo, mărtuiseşte faptul că David e băiatul Ameliei şi următorul moştenitor al tronului Cuibului Estic. Nu trece mult până ce Cuibul Nordic este atacat de Marius şi Lycani, care sunt alertaţi de către Alexia.

Urmăreşte online filmul Underworld: Blood Wars 2016 (Lumea de Dincolo: Războaie Sângeroase), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “Underworld: Blood Wars 2016, filme online subtitrat în Română”

  1. silviu says:

    sa-ti bagi pla frate ! e de cand lume prin cinema-uri voi ati gasit cea mai penala varinta , cum draq sa ii faci upload la asemena material ? mie scarba

  2. tj says:

    cum se face ca un retardat poate sa isi bage p… in toate ce dracu ma e el asa de cult si regizor de zice toate astea?si fratele meu vezi ca o aparut ceva cu I5 si mai bune chiar dar daca tu ai un 486 si fara placa video cum dracu sa vezi bine SILVIULE

  3. Nexus says:

    Un film slab,tot filmul este filmat in intuneric,povestea trasa de par,mie personal NU mia placut.

Spune-ne parerea ta despre acest film