Underworld, film online subtitrat în Română

Underworld, film online subtitrat în Română

Underworld 2003 (Lumea de Dincolo), film online DVDRip, subtitrat în Română

Timp de generaţii, un război secret se poartă între Vampiri şi Lycani, o specie antică de vârcolaci. Selene (Kate Beckinsale), o femeie vampir ce aparţine de „Death Dealers”, un grup specializat în asasinarea Lycanilor, urmăreşte două asemenea exemplare. Motivaţia lui Selene vine mai presus de datorie; ea doreşte să se răzbune pentru că, în urmă cu 600 de ani, Lycanii i-au măcelărit familia pe când ea era doar un copil. Vampirii cred că au învins vârcolacii cu secole în urmă şi le-au ucis liderul, Lucian (Michael Sheen), iar acum trebuie să elimine şi ceilalţi Lycani rămaşi. Selene localizează ascunzătoarea Lycanilor şi află că ei şi-au dezvoltat un nou tip de gloanţe cu ajutorul cărora pot ucide vampiri.

Mai târziu, Selene ajunge la palatul vampirilor de care aparţine şi raportează aceste date, îndemnând să pornească un atac împotriva Lycanilor, dar Kraven (Shane Brolly), membru al consiliului, nu este de acord cu această propunere. Selene crede că perechea de Lycani e posibil să urmărească un om, Michael Corvin (Scott Speedman), şi continuă cu investigaţia. Într-un bârlog al Lycanilor, un om de ştiinţă pe nume Singe testează sânge de la descendeţii răpiţi ai familiei Corvin, încercând să descopere o sursă pură şi puternică de origine Corvină. Curând după ce Selene îl găseşte pe Michael, cei doi sunt atacaţi de Lycani, incluzându-l şi pe Lucian care-l muşcă pe Michael, însă Selene îl salvează şi apoi devin atraşi unul de celălalt.

Selene descoperă că singurul martor al presupusei ucideri a lui Lucian a fost Kraven. Simţind că este o conspiraţie, ea trezeşte un vampir antic, Viktor (Bill Nighy), care se afla în stare de hibernare. Viktor este furios pentru că a fost trezit deoarece era rândul lui Marius să conducă sabatul. Viktor îl crede pe Kraven şi îi ordonă lui Selene sa respecte ierarhia vampirilor. Kraven, însă, a plănuit în secret uciderea unui vampir antic, Amelia, şi companionii ei, cu ajutorul lui Lucian.

Urmăreşte online filmul Underworld 2003 (Lumea de Dincolo), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

CD 1

CD 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

8 responses to “Underworld, film online subtitrat în Română”

 1. alexandra says:

  nu mai merge,si nu lam putut vedea tot
  de ce????????????

 2. Anonymous says:

  Că nu-l laşi să se încarce, d-aia!

 3. Alexandra says:

  Mi se pare mie sau sunt puse intr-o ordine gresita?

  • Anonymous says:

   Ordinea este cea corectă, dar „problema” este că pe site apare filmul cel mai recent (ultimul) și de asta.

   Mai exact, eu am pus prima dată pe site Underworld 1, pe urmă 2, 3, etc… și pe site apare invers, de la ultimul la primul. Cele mai recente. Primul, fiind cel mai vechi, apare ultimul și tot așa.

   • Alexandra says:

    Am inteles.Mersi pentru filme 😉 Voi cei care va ocupati cu site-urile de filme subtitrate faceti o treaba buna…Ar trebui mai mult apreciata treaba asta,cred eu.

 4. Ioana says:

  unde pot gasi underworld 5 ? Este un film grozav si merita vizionat…

 5. Alex Mircescu says:

  Asta e prima parte?

 6. piersic says:

  nu merge nici un film :(((

Spune-ne parerea ta despre acest film