Undisputed 2: Last man standing, film online subtitrat în Română

Undisputed 2: Last man standing, film online subtitrat în Română

Undisputed 2: Last man standing 2006 (Iceman – ultimul meci), film online DVDRip, subtitrat în Română

Aflându-se în rusia pentru nişte meciuri de box, George „Iceman” Chambers este arestat pentru posesie de cocaină şi trimis la închisoare. Acolo, el găseşte o serie de meciuri ilegale de arte marţiale mixte full contact dominate de deţinutul Yuri Boyka. Oficialii închisorii aranjează aceste lupte şi pariază sume imense pe ele pentru a face profit. Odată ajuns acolo, directorul închisorii şi consilierul legal al lui Chambers susţin că dacă îl va înfrunta pe Boyka în ring va avea parte de un recurs în regim de urgenţă şi va fi eliberat mai devreme. La început, el refuză oferta, dar după ce petrece o perioadă de timp în care suportă abuzuri din partea gardienilor, îşi dă acceptul.

El se împrieteneşte apoi cu un deţinut infirm pe nume Crot. Ambii luptători se antrenează din greu pentru meci, însă Chambers se bazează în mod special pe trecutul său de boxer în timp ce Boyka îşi antrenează o serie de lovituri mortale şi combinaţii de prize menite să-şi umilească adversarul din ring. Înainte de luptă, totuşi, prietenii lui Boyka îl forţează pe colegul de celulă al lui Chambers, Steven, care are rolul de-a sta în colţul său, să-i pună un sedativ uşor în apă în timpul luptei. În timpul luptei, Steven îşi îndeplineşte misiunea, iar Boyka îl face KO pe Chambers. După meci, Steven se sinucide.

După meci, aflând adevărul de la Crot, Chambers îi reproşează lui Boyka faptul că l-a drogat pentru a putea câştiga, crezând că el este responsabil cu acest lucru. Boyka, însă, nu ştie nimic despre aşa ceva şi susţine că nu are nevoie de astfel de tertipuri pentru a-l bate, iar după ce află că, într-adevăr, Chambers a fost drogat, Boyka se enervează cumplit, fiind convins că este cel mai bun luptător. Chambers cere o revanşă care, dacă o va câştiga, să-i asigure eliberarea imediată din închisoare.

Urmărește online filmul Undisputed 2: Last man standing 2006 (Iceman – ultimul meci), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

12 responses to “Undisputed 2: Last man standing, film online subtitrat în Română”

 1. Nikusor Tequilla says:

  Belea frate!!!!1

 2. aurel boico says:

  klasnii film este un film foarte interesant

 3. Maricel says:

  un fil de nota 100 daca stiti sa vizionati filme asta e extrem

 4. mara says:

  super filmul

 5. alex alex says:

  Acest film mertia vazut de toata lumea si sa mai contiune Undisputed 4 5 6 7,,,,,,,

 6. Marian says:

  foarte frumos filmul dar imi poate spune si mie cineva cum se numeste melodia de la sfarsitul filmului ?

 7. dan_Andr3y says:

  Nathaniel Dawkins and Tom Erba – Bring It On

 8. costel says:

  la dracu boyka moare ce rau

 9. Stancu sebastian adrian says:

  Beton filmul merita si notA 1000 si vazut

 10. Alex says:

  ce gen de lupta se practica in ring ?

 11. gogu says:

  cel mai prost film pierdere de timp

Spune-ne parerea ta despre acest film