Undisputed 3: Redemption, film online subtitrat în Română

Undisputed 3: Redemption, film online subtitrat în Română

Undisputed 3: Redemption 2010 (Undisputed 3: Mântuirea), film online DVDRip, subtitrat în Română

Acţiunea filmului are loc la câţiva ani de la lupta lui Yuri Boyka împotriva lui George „Iceman” Chambers. Boyka, umil şi resemnat cu soarta sa din închisoare, a devenit om de serviciu şi îşi petrece timpul dând cu mopul pe holuri şi curăţă sistemul de canalizare. Din cauza accidentării de la genunchi din lupta cu Chambers, care l-a lăsat aproape invalid, el şi-a găsit pacea în religie şi a încercat să ignore lupta – singura lui dragoste adevărată – definitiv. Fostul lui manager a început să extindă afacerea cu turneele de lupte din închisoare şi doreşte să organizeze primul turneu internaţional între deţinuţii din închisori diferite, adunând la un loc cei mai buni luptători din închisorile mondiale ca să lupte pentru o şansă de-a fi eliberaţi mai devreme.

Auzind că preliminariile au loc în închisoarea în care se află şi el, şi cum cererea lui de ieşire condiţionată a fost refuzată, el începe să se antreneze în secret pentru a-şi pune la punct genunchiul rănit ca să poată participa la turneu. Tocmai când este desemnat campionul închisorii, Boyka îl provoacă imediat la luptă, iar fostul lui manager, Gaga, şi directorul închisorii îşi dau acceptul pentru această luptă, din respect şi din convingerea că Boyka doreşte să se sinucidă şi vrea o moarte demnă. Boyka, însă, îl învinge fără prea mari probleme pe campion şi cei doi îl introduc în turneul internaţional în timp ce Boyka încearcă să-şi ascundă durerile de genunchi.

Boyka este transferat la închisoarea Gorgon din republica Georgia unde sunt aduşi opt luptători de prin toate părţile globului. Aceştia sunt din Rusia, SUA, Columbia, Brazilia, Franţa, Grecia, Croaţia şi Coreea de Nord. Luptătorul american, „Turbo”, se face rapid remarcat prin atitudinea lui sfidătoare şi gura mare, amintindu-i lui Boyka de Chambers. Luptătorilor li se permite să se antreneze câte o oră pe zi, iar în restul timpului sunt puşi la muncă, iar într-o zi Boyka observă că unul dintre luptători, Dolor, primeşte tratament preferenţial, dorindu-se ca el să iasă campion.

Urmăreşte online filmul Undisputed 3: Redemption 2010 (Undisputed 3: Mântuirea), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

33 responses to “Undisputed 3: Redemption, film online subtitrat în Română”

 1. H.M.D74 says:

  Merita vazut.

 2. m says:

  bun recomand

 3. Klaudiu says:

  foarte tare filmu

 4. ma frate cum scap de muzica asta??/

 5. ce sa zic piesa filmul frate recomand nota 10 si inventez eu o nota pentru filmul acesta respect pentru BOYKA si mai ales pentru voi baieti faceti o treaba foarte buna tinetio tot asa :X:X:X:X:X:X ;););)

 6. Gymy says:

  Foarte bun filmul… RECOMAND!!!

 7. Alinsas says:

  Am vazut si 1 si 2 si 3 merita vazute 🙂

 8. adenis says:

  e cel mai tare film e super marfa merita vazut din plin as fivrun sa dureze mai mult
  mrita toto 10

 9. Dennis b says:

  deci jur pe viata mea e cel mai tare film cu batai din cate sunt pe piata …..respect Scot Adkins !!!!!!!!!!!!!!!!! fara cu vinte filmu asta e adevarul !!!!!!!!!!!! ::X:X:X:X:X:X

 10. Luptatorul says:

  CEL MAI BUNE FILM !

 11. DaNNy says:

  Foarte bun filmul resp3ct pentru uri BoyKa adkins r3sp3ct cel mai dezvoltat si cel mai bun luptator din lume

 12. mario says:

  tare filmul….asteptam si number 4!!!!

 13. denis says:

  cel mai fain film pe care lam vazut recomand

 14. mara says:

  cu adevarat un film de 10

 15. nomber 1 says:

  e foarte tare filmu..imi place miscarea aia cand ii rupe picorul lui dorol

 16. andrei boyka says:

  tare filmu in place de boyka ie tare

 17. Isidor says:

  Un film de nota 10, recomand.

 18. Alex says:

  Deci jur, filmul asta este cel mai fain, la fel si partea a 2-a. Il votez pe Scott Adkins ca fiind cel mai tare actor rus din toate timpurile chiar cel mai tare actor din lume. Respect maxim pentru munca lui. Filmul merita jota 11

 19. kko says:

  Mai tineti minte primul film cu Van Damm?
  Cit sa fie de atunci?15 sau 18 ani?
  de atunci incoace tema razboinicului-luptatorului complet si-a pus amprenta pe filmele de gen!totusi…merita vazut…actiune…motivatie…caractere cit de cit conturate in aceasta pelicula ,iar Boyca e parca mai uman decit in seria a 2 a.nota 9,5….sunt mai pretentios ce sa-i faci!

  • Mr. Mysterious says:

   Asta pentru ca nu intelegi cum este viata din inchisoare. Eu nu am fost si nici nu ma gandesc sa ajung acolo vreodata. Si viata de acolo te poate schimba complet psihic. Acest caracter Boyka pe care Scott Adkins l-a prezentat a fost om de la inceput dar viata din inchisoare l-a transformat intr-un salbatic fara mila. Mai pe scuri INTELEGE SI VEI FI INTELES. Asta este problema celor ca tine. NU INTELEGETI.

 20. alex says:

  acest film nu merge

 21. Mita says:

  Cui ii pasa ce credem noi sau restul de pe aici …uita-te la film si vei intelege singur ce inseamna un film adevarat …nu porcariile care tot apar mai nou ce constau doar in EFECTE ,fara poveste,fara actori buni fara nicio noima !!!UITA-TE SI VEI INTELEGE LA CE MA REFER !!!

 22. boyka says:

  respect partea 4 cand il scoate

 23. alex says:

  cel mai tare film din lume mai les schemele de lupta e foarte greu sa le faci iti tr mult antrenament ca sa reusesti

 24. tudor says:

  Foarte bun film. Fan infocat adkins si jay-white. O remarca, scott zdkins este englez nu rus:))

 25. nenad says:

  intradevar cel mai bun film pe cae lam vazut in viata mea

 26. grassu says:

  superr tare filmul , rspect , merita vazut , si il recomand la toti

 27. Cristi says:

  BOIKA cel mai complex luptator.unic

 28. remuss says:

  jos palaria in fata acestui actor,un film de nota 100, cand apare si partea 4 ??

 29. Floryn says:

  cum dau sa vad filmul /// filmul intreg nu triler
  2016 si 2015 cu boyka

 30. Davis says:

  Anonim spune când e partea 4?

Spune-ne parerea ta despre acest film