Upside down, film online subtitrat în Română

Upside down, film online subtitrat în Română

Upside down (Între două lumi), film online subtitrat în Română

Upside Down este un film Franco-Canadian de dragoste şi ficţiune regizat de Juan Diego Solanas. Povestea filmului începe cu Adam spunând povestea planetei sale, care se diferenţiază de celelalte prin dubla sa gravitaţie. Două planete stau una lângă cealaltă. Gravitaţia are trei reguli:


1. Totul este atras doar de gravitaţia planetei de care aparţine.
2. Un lucru poate trece de la o gravitaţie la cealaltă dacă atinge ceva de acolo.
3. Lucrul care trece la celălalt câmp gravitaţional începe să ardă în câteva ore.

Cele două lumi sunt separate. În timp ce „Lumea de „Sus” este bogată şi prosperă, „Lumea de Jos” este săracă şi morbidă. A merge „Sus” este strict interzis, iar singura conexiune dintre cele două lumi este posibilă doar prin compania „TransWorld”.

Adam trăieşte într-un orfelinat din „Lumea de Jos” după ce şi-a pierdut ambii părinţi într-un accident la TransWorld. Singura sa rudă în viaţa este o mătuşă pe care o vizitează în fiecare weekend. Adam are şi un secret, el se urcă în vârful unui munte care ajunge foarte aproape de „Lumea de Sus”, acolo unde o întâlneşte pe Eden. Cei doi se îndrăgostesc şi folosesc o frânghie pentru a trece dintr-o parte în cealaltă. În timp ce Eden stă pe umerii lui Adam, ei formează un câmp antigravitaţional prin care pot pluti cu uşurinţă. Dar după o vreme sunt descoperiţi şi în timp ce încerca s-o trimită pe Eden înapoi pe planeta ei, Adam este împuşcat şi o scapă. El crede că Eden a murit, iar când se întoarce acasă, mătuşa lui este arestată.

Zece ani mai târziu Adam lucrează la o formulă care să permită materiei să stea la ambele câmpuri gravitaţionale şi care va fi folosită drept produse cosmetice. Apoi o vede la TV pe Eden şi află că nu este moartă şi că lucrează la TransWorld. Pentru a-şi termina cercetările şi a finaliza acea formulă, Adam se angajează la TransWorld, dar principalul său obiectiv este de a o găsi pe Eden.

 

Urmăreşte online filmul Upside down (Între două lumi), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

7 responses to “Upside down, film online subtitrat în Română”

 1. costel says:

  Un film surprinzator despre dragoste si nu numai. Eu ma regasesc in el .
  🙂

 2. uca ucaa says:

  ou woow

 3. uca ucaa says:

  merita vazut de 100 de ori

 4. gabriela says:

  foarte frumos !!!

 5. diana says:

  superb nu i si partea 2

 6. luna says:

  Doua lumi in oglinda, dar atat de diferite… Parabola diferentelor de clasa sociala tratata intr-un mod surprinzator. Un film dragut, cu un final care il face sa paca si mai mult. Multumesc pentru postare!

Spune-ne parerea ta despre acest film