V for Vendetta, film online subtitrat în Română

V for Vendetta, film online subtitrat în Română

V for Vendetta 2005 (V de la Vendetta), film online subtitrat în Română

În anul 2030 lumea se află într-o degringoladă şi război, în timp ce Regatul Unit rămâne stabil sub conducerea regimului fascist al partidului Norsefire. Prizonierii politici, homosexualii şi alţi indezirabili sunt plasaţi în lagăre de concentrare. Evey Hammond, o femeie care lucrează la Televiziunea Britanică, este salvată din mânile unor membri ai poliţiei care doreau s-o violeze de un justiţiar c-o mască a la Guy Fawkes, care-şi spune „V”. El o duce pe un acoperiş pentru a privi distrugerea „Old Bailey”. Norsefire încearcă să muşamalizeze atacul spunând că a fost o „demolare controlată” a unei clădiri nesigure, dar V preia controlul asupra televiziunii pentru a-şi asuma acest atac.

El le cere britanicilor să se răscoale împotriva guvernului lor şi să se întâlnească cu el peste un an, fix în data de 5 Noiembrie, în faţa Palatului Parlamentului, pe care promite că-l va distruge. Evey îl ajută pe V să fugă, dar este prinsă în învălmăşeală şi îşi pierde cunoştinţa. V o ia şi o duce în ascunzătoarea lui, „the Shadow Gallery”, unde îi spune că trebuie să rămână ascunsă acolo până pe data de 5 Noiembrie, noaptea lui Guy Fawkes, anul viitor. Când află că V omoară oficialităţi guvernamentale, Evey fuge din ascunzătoare şi se duce acasă la şeful ei, Deitrich. După ce acesta face o satiră despre guvern în emisiunea sa, casa lui este ţinta unei razii, iar Evey este capturată. Ea este încarcerată şi torturată zile în şir pentru a oferi informaţii despre V.

Urmăreşte online filmul V for Vendetta 2005 (V de la Vendetta), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

, CD 1

, CD 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “V for Vendetta, film online subtitrat în Română”

 1. Ionut says:

  Filmul este foarte bun. Ma impresioneaza de fiecare data planul si ingeniozitatea de care da dovada regizorul.Foarte bun filmul..

 2. androme says:

  foarte frumos filmul , merita vazut ,

  daca nu sti cine e anonymous cauta pe internet youtube : ” anonymous ”
  anonymous se numeste din cauza filmului asta frumos

  cine e anonymous ? cauta pe youtube : ” who is anonymous ”

  acesti hacker care cauti sunt niste hacker buni , care fura documente secrete ale guvernelor , tuturor guvernelor adica statul , cum crezi ca lumea a iesit in strada in multe tari si multe conspirati si altele au ajuns pe internet public , anonymous a facut asta , sa sti ca maska care o vezi in film este o maska anonymous acuma este oficial , trebuie sa ramanem anonimi identitatea ta pe internet si inafara lui ca sa nu mai fure secrete despre viata noasta guvernele

  we are anonymous hacker
  we do not forgive
  we do not forget
  we are the good people
  expect us !

  noi suntem anonymous hackers
  noi nu iertam
  noi nu uitam
  noi suntem oameni buni
  asteptati-ne !

  • Guy Fawkes says:

   Ma tu esti prost ca vaca nu sti tu cine sunt Anonymous si nici macar nu ai scris bine “imnul”
   We are Anonymous
   We do not forgive
   We do not forget
   Expect us!
   Nu e adevarata partea cu “we are the good people”

 3. nistor denis says:

  filmul nu merge din pacate

Spune-ne parerea ta despre acest film