Valentine’s Day, film online subtitrat în Română


Apasa pe poza pentru si mai multe Filme Online.
Urmăreşte online filmul Valentine's Day (Ziua Îndrăgostiţilor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Valentine’s Day (Ziua Îndrăgostiţilor), film online DVDRip, subtitrat în Română

 
Filmul „Valentine’s Day”, în regia lui Garry Marshall, spune povestea mai multor cupluri care sunt destabilizate de presiunea psihologică a Zilei Îndrăgostiţilor. Cuplurile se împart şi se despart în acest film cu multiple fire narative care, în esenţă, spun acelaşi lucru şi pe care-l adaptează la persoane diferite. Poveştile protagoniştilor se întretaie şi se amestecă spumos în acestă comedie romantică neconvenţională.

Reed Bennet este proprietarul unei florării şi un romantic incurabil. Morley este iubita lui. Reed o cere în căsătorie pe Morley în dimineaţa Zilei Îndrăgostiţilor, dar, când încearcă să-i pună inelul de logodnă pe deget, observă că tânăra e mult mai interesată de mesajele primite pe Blackberry. Morley acceptă cererea în căsătorie, dar prietenii lui Reed nu văd cu ochi buni relaţia lor.

Cea mai bună prietenă a lui Reed, Julia, primeşte cu scepticism decizia acestuia, însă în acel moment se concentreză pe bărbatul care tocmai i-a apărut în cale, Harrison Copeland şi de care este foarte îndrăgostită.

Urmăreşte online filmul Valentine’s Day (Ziua Îndrăgostiţilor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online
loading...