Vampire in Brooklyn 1995, filme online subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul Vampire in Brooklyn 1995 (Vampirul din Brooklyn), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Vampire in Brooklyn 1995 (Vampirul din Brooklyn), film online HD, subtitrat în Română

O navă abandonată se izbeşte de docul din Brooklyn, New York, iar inspectorul acesteia, Silas Green, o găseşte plină de cadavre. În altă parte, nepotul lui Silas, Julius Jones, are o întâlnire neplăcută cu nişte mafioţi italieni. Când aceştia sunt pe punctul de-al ucide pe Julius, Maximillian, un vampir suav şi misterios (sosit cu acea navă), intervine şi îi ucide pe cei doi. La scurtă vreme după aceea, Maximillian îl infectează pe Julius cu sângele său şi, drept urmare, îl transformă într-un strigoi.

El îi explică apoi că a venit în Brooklyn pentru a o găsi pe fiica Dhampir a unui vampir de pe insulele Caraibiene unde trăieşte el. Acest Dhampir se dovedeşte a fi o detectivă din cadrul Departamentului de Poliţie din New York pe nume Rita Veder, care încă se recuperează în urma morţii mamei sale bolnave mintal petrecută recent. Pe măsură ce ea şi partenerul ei, Detectivul Justice, se află în mijlocul anchetei cu privire la acea navă, Rita începe să aibă nişte viziuni stranii.

Acele viziuni sunt într-un fel influenţate de originile sale de vampir. Rita nu are nici cea mai mică idee despre faptul că are origini de vampir şi crede că îşi pierde minţile la fel ca şi mama ei. Între timp, Maximillian iniţiază o serie de metode sinistre pentru a afla mai multe informaţii cu privire la Rita şi pentru a încerca să o atragă tot mai mult spre el, inclusiv seducând-o şi ucigând-o pe colega de cameră a acesteia, dar şi deghizându-se în diverse persoane cu care Rita intră în contact.

Urmăreşte online filmul Vampire in Brooklyn 1995 (Vampirul din Brooklyn), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online