Vampires Suck, film online subtitrat în Română

Vampires Suck, film online subtitrat în Română

Vampires Suck 2010 (Cineva m-a muşcat!), film online DVDRip, subtitrat în Română

Becca Crane (Jenn Proske) se mută în Sporks pentru a locui cu tatăl ei, şeriful Frank (Diedrich Bader), după ce mama ei a început o aventură cu Tiger Woods. Între timp, încep să se producă nişte crime în mod aleatoriu, iar suspecţii principali sunt „Canadienii”. În realitate, ei sunt un grup de vampiri care, aparent, sunt confundaţi des cu cei de la Black Eyed Peas. Becca se împrieteneşte rapid cu studenţii de la noul liceu, inclusiv cu Jennifer (Anneliese van der Pol), dar este intrigată de misteriosul şi distantul dward Sullen (Matt Lanter).

Mai târziu, Becca este aproape de-a fi lovită de o maşină în parcare. Edward se mişcă inexplicabil de la câţiva metri distanţă şi opreşte maşina aruncând în faţa ei un alt student, salvând-o astfel pe Becca. Când este chestionat pe tema asta, el refuză să-i explice lui Becca şi o avertizează să nu încerce să-i devină prietenă. După ce se interesează în legătură cu el, Becca îi spune că ştie ce este el, dar ajunge la concluzia greşită că ar face parte din trupa Jonas Brother. El o corectează şi îi spune că este un vampir, dar se hrăneşte doar cu sângele animalelor.

Acesta îi mai spune, de asemenea, că este un ucigaş, omorând-o pe Alice (din Alice în Ţara Minunilor), iar apoi cei doi se îndrăgostesc şi Edward o prezintă pe Becca familiei lui de ziua ei. În timp ce desfăcea un cadou, Becca se taie cu hârtia şi unul dintre noii vampiri (Jeremiah) o atacă. Edward o salvează, dar sângerarea continuă aşa că, dându-şi seama de pericol, o ia şi pleacă de acolo.

Urmăreşte online filmul Vampires Suck 2010 (Cineva m-a muşcat!), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

8 responses to “Vampires Suck, film online subtitrat în Română”

 1. dumitru says:

  frumos !!!!

 2. florentina says:

  filmul meu preferat!!!

 3. florentina says:

  de ce cand ajunge filmul intre minutele 10-20 filmul sare direct la sfarsit?

 4. Carly says:

  Lol.Pur si simplu lol.M-am cacat pe mine de ras :))

 5. eli says:

  Pe server 2 si 3 nu merge subtitrat de ce ?

 6. andrei says:

  dar ce este film sau serial ?

Spune-ne parerea ta despre acest film