Voice from the Stone 2017, filme online HD subtitrat în Română

Voice from the Stone 2017, filme online HD subtitrat în Română

Voice from the Stone 2017, film online HD subtitrat în Română

O femeie pierdută în propriile sale gânduri se plimbându prin pădure fără să ştie ce o aşteaptă deoarece nu cunoaşte împrejurimile. Pe o parte a drumului se află o privelişte minunată cu o statuie impresionantă a unei zeităţi. Femeia cu pricina este Verena (Emilia Clarke), care îşi ocupă timpul având grijă de copii cu probleme. Verena emană o încredere poate mult prea mare ţinând cont de natura mai degrabă tulburătoare a celui mai recent pacient al ei.

Acesta este un băieţel în vârstă de doar nouă ani pe nume Jakob (Edward Dring), un puştan care nu vorbeşte şi are o privire plină de neîncredere şi ură faţă de cei din jurul său. Jakob nu a mai scos niciun cuvânt din momentul în care mama lui, Malvina (Caterina Murino), o pianistă talentată, a murit din cauza unei febre misterioase în urmă cu şapte luni şi 16 zile. Cu puţin timp înainte să moară, Malvina îi spune fiului ei că o altă femeie va veni şi îi va lua locul.

Cu toate acestea, Jakob este foarte reticent faţă de Varena şi preferă ca aceasta să stea cât mai departe de el, alegând mai degrabă să facă plimbări prin pădure în timp ce un servitor bătrân îşi îndeplineşte îndatoririle în apropiere. Luând în considerare faptul că mai tot ce pare că face Verena este să se roage de băiat să vorbească atunci când sau dacă îl găseşte, toată lumea pare să se cam sature de acest lucru. Între timp, ea ajunge să înţeleagă ceea ce se întâmplă cu Jakob, acesta fiind de părere că mama lui poate să-i vorbească prin pereţii vilei.

Urmăreşte online filmul Voice from the Stone 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Voice from the Stone 2017, filme online HD subtitrat în Română”

 1. Parpala Nicolae Silviu says:

  RECOMAND.
  Deosebita si remarcabila interpretare a actorilor. M-a emotionat pana la lacrimi. Nota 10!

 2. @Parpala Nicolae Silviu says:

  Emotiile sunt stari naturale, uzuale si de duzina, orice om le are.
  In conluzie, ceva uzual nu poate fi ceva spectaculos.
  Nota 10 se da doar filmului de Oscar, nu filmului cu continut uzual.

  • Edelweiss says:

   Sa inteleg ca doar filmele de Oscar nu au continut uzual? Eronat, doar filmele fantastice si SF pot avea continut “neuzual”. In rest, toate filmele sunt inspirate din viata reala si reprezinta viziunea regizorului asupra subiectului abordat. Impactul pe care filmul il are asupra spectatorului difera de la caz la caz. Nu m-as hazarda sa demonizez parerea altcuiva, ci mai degraba mi-as expune propria parere. Nu suntem formatori de opinie, ci indivizi cu pareri diferite. Sa lasam critica specialistilor.

Spune-ne parerea ta despre acest film