Warm Bodies, film online subtitrat în Română

Warm Bodies, film online subtitrat în Română

Warm Bodies (Iubitul meu e zombi), film online subtitrat în Română

O epidemie misterioasă extermină cea mai mare din populația lumii, umanitatea este redusă la grupuri mici, concentrate în arenele sportive. Personajul principal, un strigoi care își aminteşte că numele său a început odată cu „R”, poate doar să mormăie sau să geamă şi își petrece zilele plimbându-se în jurul unui aeroport cu strigoi ce nu sunt capabili să gândească la fel ca el.

„R” este prieten cu „M”, un bărbat mai în vârstă, care este, de asemenea, capabil să gândească și să vorbească. „Viața” este reglementată de „Bonies”, scheletele cu pielea întinsă peste ele ce emit un bâzâit aparte care provine de la formele lor supranaturale.

Strigoii își petrec zilele consumând creier de la fiinţele vii, lucru ce le permite să experimenteze viața victimei. Într-o zi, „R” și „M” conduc o partidă de vânătoare, „R” mănâncă creierul unui tânăr pe nume Perry, trăind emoțiile și experiențele sale cu privire la Julie, femeia pe care o proteja. Copleşit de sentimentul de dragoste, „R” devine protectorul Juliei.

Dragostea născută între ei îl face pe „R” să o urmeze în Citi Field – Queens, New York, cel mai mare refugiu al oamenilor ce au supraviețuit.

Urmăreşte online filmul Warm Bodies (Iubitul meu e zombi), cu subtitrare în Română. UPDATE!!! Calitatea filmului este acum cea mai bună posibilă!

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

9 responses to “Warm Bodies, film online subtitrat în Română”

 1. bulangiul72 says:

  foarte bun filmul…multumesc pentru ca am avut ocazia sa-l vad pe situl vostru..succes pe viitor

 2. reby says:

  cel mai tare film din cate am vazut horror si sentimental ce emotionanta a fost faza cand el a protejat-o si au cazut aman2 in apa iar apoi s-au sarutat !! <3 <3

 3. Narcis says:

  foarte frumos filmul il recomand cu cea mai mare placere !

 4. tot eu says:

  Frumos filmul , numai ca trailer-ul’ nu prea arata asta .:[ pacat ,

 5. vio says:

  This video has been removed from public access. 🙂

 6. nicusor says:

  e cel mai tare film pe care povestea drama comedia

 7. Mihaela says:

  Very cool ! Thank u

 8. iurra says:

  This video has been blocked at the copyright owners

Spune-ne parerea ta despre acest film