We’re the Millers, film online subtitrat în Română

We’re the Millers, film online subtitrat în Română

We’re the Millers 2013 (Noi suntem familia Miller), film online subtitrat în Română

Un traficant de droguri mărunt pe nume David Clark (Jason Sudeikis) este jefuit de trei golani, nu doar de banii lui, ci şi de cei ai şefului, plus marfa. Bogatul lord al drogurilor Brad Gurdlinger (Ed Helms) află de această situaţie şi îl obligă pe Clark să ia o cantitate de marijuana din Mexic pentru care va fi platit cu 100 de mii de dolari. Realizând că un bărbat să treacă de unul singur prin vămi ar fi prea suspicios, el angajează o striperiţă pe nume Sarah „Rose” O’Reilly (Jennifer Aniston) apoi recrutează o adolescentă fugară pe nume Casey (Emma Roberts) şi vecinul său adolescent virgin Kenny (Will Poulter) pentru a poza într-o mare familie fericită numită „Miller”.

„Familia Miller” trece graniţa într-o rulotă masivă pentru a avea suficient spaţiu de-a ascunde drogurile. Excursia decurge fără probleme pe traseul spre Mexic astfel că David achiziţionează marfa folosind numele de Pablo Chacon, cel sub care i-a spus Gurdlinger că este el cunoscut printre mexicani. Acolo, ei îşi dau seama că nu este deloc o cantitate mică de droguri ci două tone!!! O femeie le oferă acestora un coş cu fructe, dar fără să ştie, acolo se află şi o tarantulă.

Cei patru părăsesc în cele din urmă locul respectiv, dar sunt curând oprţi de un ofiţer de poliţie local (Luis Guzmán) care le cere partea lui (mita) de „1000”. Crezând că doreşte 1000 de dolari, David îi oferă serviciile lui Rose, dar poliţistul spune că este mai interesat de bărbaţi. David i-l prezintă apoi pe Kenny şi începe să-i spună că trebuie să facă sex oral pentru siguranţa femeilor deoarece n-ar rezista nici două zile în închisorile mexicane. Poliţistul se întoarce la ei şi spune că fie îşi primeşte sexul oral fie cei 1000 de pesos, pe care David îi plăteşte cu mare drag atunci când află că suma respectivă înseamnă aproximativ 80 de dolari americani.

Urmăreşte online filmul We’re the Millers 2013 (Noi suntem familia Miller), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

21 responses to “We’re the Millers, film online subtitrat în Română”

 1. Alyn says:

  Un film de nota 10,foarte fain,are de toate:comedie,actiune,dragoste,bestial filmu

 2. marius.ed says:

  sub asteptari un film foarte slab

 3. sergiu says:

  Un film foarte fain merita vazut

 4. lidia says:

  super…vizionati cu incredere 🙂

 5. bebe says:

  am ras de numa, fain filmul, destul de complet, comedie dragoste, actiune, actori senzationali- unul din cele mai buna filme din cate am vazut!!!

 6. gabi says:

  filmul nu mai merge

 7. mdf says:

  filmul e bun 9,dar traducerea proasta. probabil tradus cu google

 8. dumitru says:

  extraordinar de frumos !!! 😉

 9. Christian says:

  Filmul este o comedie reusita, cu multa verva si actori excelenti. Imaginea este buna iar traducerea este decenta, subtitrarea facuta peste cea chinezeasca nederanjand prea mult. Merita sa urmariti filmul. Dar fara copiii sub 13-14 ani.

 10. alina says:

  Fimul nu mai este pe site?O sa il mai pui?As vrea sa il vad!Ms!!

 11. Alex says:

  “This video has been removed from public access.”

 12. gabi says:

  nu mai merge filmul

Spune-ne parerea ta despre acest film