What Happened to Monday 2017, filme online subtitrat în Română

What Happened to Monday 2017, filme online subtitrat în Română

What Happened to Monday – Seven Sisters 2017 (Şapte Surori), film online subtitrat în Română

În anul 2073, suprapopularea planetei forţează guvernele internaţionale să găsească rapid modalităţi de-a opri foametea care s-a instaurat. Oamenii de ştiinţă europeni fac o descoperire care ajută culturile să dea rezultate mult mai bogate, însă efectul secundar este acela că oamenii produc mai mult gunoi decât poate planeta suporta. Drept urmare, pentru a combate situaţia, se formează o organizaţie care să impună o lege strică cum că nicio familie nu are voie să aibă mai mult de un copil.

Organizaţia instaurează puncte de control prin toate oraşele lumii pentru a preveni situaţiile in care fraţii să fie ascunşi, pretinzând că sunt una şi aceeaşi persoană. Dacă se întâmplă ca o mamă să dea naştere a doi sau mai mulţi copii deodată, cei mai „mici” dintre ei sunt puşi într-o stare de criogenare până când criza va lua sfârşit şi vor fi treziţi atunci. Karen Settman moare atunci când dă naştere la şapte surori deodată (Noomi Rapace).

În loc să predea cele şase fete guvernului, bunicul lor, Terrence (Willem Defoe), hotărăşte să le ascundă şi să le ofere fiecăreia numele fiecărei zile din săptămână, Luni, Marţi, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă şi Duminică. El concepe un plan prin care fiecare să iasă câte o zi pe săptămână din casă şi să pretindă că o cheamă Karen. Lucrurile decurg conform planului mulţi ani de zile, chiar dacă apar o mulţime de dificultăţi inerente odată cu dezvoltarea fetelor – fiecare rană sau cicatrice suferită de una dintre ele trebuie să o capete şi celelalte. Însă într-o bună zi, Luni nu se mai întoarce acasă…

Urmăreşte online filmul What Happened to Monday – Seven Sisters 2017 (Şapte Surori), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

13 responses to “What Happened to Monday 2017, filme online subtitrat în Română”

 1. viorel says:

  excelent film ,multumesc acestui site pentru aceasta capodopera mai ales ca este realizat in romania,se recomanda suta la milion

 2. bombfire says:

  super filmul de nota 10

 3. BRINDUSA says:

  Superb filmul!Un film despre triumful vietii.Multumesc!

 4. Expertul in filme says:

  – Un film pentru puradei, totul este fortat si superficial.
  – Cam 80 la suta din film s-a ciordit din scenariile altor filme .
  – Prietenasul are rol de umplutura, da un pic la buci si vreo doi-trei pumni.
  – Cateva dintre surori sunt tot de umplutura, ca sa se umple filmul cu diverse nimicuri.
  – Finalul este de duzina.
  – Nota 2 (DOI) doar pentru decor.

 5. Eu says:

  Experte, asta intelegi daca te intereseaza doar exteriorul. Se pare ca ai ratat estenta! Cred ca esti al doilea nascut si ti-e teama ca filmul ar putea deveni realitate! :))))))

  • Expertul in filme says:

   – Da, ai nimerit-o, fix de aia mi-e teama. ))
   – Dupa ce am vizionat filmul m-am incuiat in casa si m-am ascuns sub pat. ))

   • Julia says:

    Ne bucuram ca te-ai ascuns sub pat😂 Ramai acolo dar Spune-i la mamata sa opreasca internetul nu cumva sa mai faci comentarii de Prost gust! 🤣🤣💋 racire usoara 🙏🤣

 6. MIHAI says:

  inresant,

  sa fim corecti- bun dar nu da pe afara

 7. ostentativ_de_negativ says:

  ii dau dreptate expertului, filmul e o porcarie si avea mare potential. idei faine, Miss Rapace ce ii salveaza nota plus ca joaca 7x. dupa ce s-au schimbat ele acolo o saptamana doua s-a aburit ciorba si mi s-a servit ce am vazut cum zice si expertul in multe filme : “filantroapa” tine un eveniment ce ia intorsatura pe care o ia prin transfer la tzanc de fisiere si dare in vileag cu mult ketchup si indignare pe fetele tuturor. reteta e veche dar astia nu risca nimic. o sa mai vedem de astea.

 8. sabin says:

  da ft. frumos ms.admin

 9. narcis popescu says:

  frumos

Spune-ne parerea ta despre acest film