What Happens in Vegas, film online subtitrat în Română

What Happens in Vegas, film online subtitrat în Română

What Happens in Vegas 2008 (Mariaj de Vegas), film online DVDRip, subtitrat în Română

În New York, agenta de bursă Joy Ellis McNally (Cameron Diaz) este părăsită de logodnic la o petrecere organizată în cinstea zilei lui de naştere. În acelaşi timp, tâmplarul Jack Fuller (Ashton Kutcher) este dat afară de la slujbă de tatăl lui. Amândoi devin afectaţi emoţional şi, alături de prietenii lor cei mai buni Toni „Tipper” (Lake Bell), barman, şi Jeff „Hater” (Rob Corddry), avocat, pleacă într-o călătorie de destrăbălare în Las Vegas. Joy şi Jack se întâlnesc întâmplător atunci când li se oferă aceeaşi cameră la hotel din cauza unei erori de calculator. După ce se clarifică neînţelegerea şi li se oferă camere mai bune şi vouchere pentru diverse cluburi, ei petrec şi beau împreună până nu mai ştiu de ei şi sfârşesc prin a se căsători.

A doua zi dimineaţă, ei realizează că a fost o greşeală şi decid să divorţeze. Înainte de-a face acest lucru, Jack foloseşte o monedă primită de la Joy pentru a juca la aparate şi norocul loveşte cu putere, deoarece câştigă marele pot de 3 milioane de dolari! Văzând acest lucru, Joy îi reaminteşte lui Jack faptul că încă sunt căsătoriţi şi prin urmare, jumătate din bani sunt ai ei. Unde mai pui că a folosit chiar moneda ei pentru a juca. Cei doi se întorc la New York şi încearcă să divorţeze, dar judecătorul nu este de acord şi spune că înainte de-a divorţa ei trebuie să încerce să coexiste cel puţin şase luni, iar în acest timp trebuie să participe la sesiuni săptămânale cu un consilier marital.

Dacă după aceste şase luni încă vor mai dori să divorţeze, fiecare dintre ei va păstra jumătate din câştiguri. Dacă vreuna dintre părţi nu cooperează, atunci judecătorul va interveni şi va decide ce se va întâmpla cu banii. Proaspăt căsătoriţii concep tot felul de scheme pentru a-l scoate pe celălalt din joc şi încearcă să se saboteze reciproc pentru a nu-şi îndeplini obligaţiile şi a păstra celălalt întreaga sumă. Jack îi spune într-o zi lui Joy că şedinţa de consiliere maritală a fost anulată pentru a arăta că nu-şi dă interesul, iar apoi Joy dă o petrecere unde invită o mulţime de fete pentru a-l face pe Jack s-o înşele.

Urmăreşte online filmul What Happens in Vegas 2008 (Mariaj de Vegas), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

8 responses to “What Happens in Vegas, film online subtitrat în Română”

 1. mihai890 says:

  super bun nota10 comeddie la maxim

 2. geo says:

  e ft frumos, razi la el…atat ca Jck mi s a parut ca nu se potrivea cu Joy 🙁

 3. dragoss says:

  frumos filmu merita vazut

 4. Doru says:

  Superb filmul , merita vazut ! Este o comedie extraordinara ! Demult cautam un film bun

 5. Nicu says:

  Este un film superb …

 6. ioana says:

  Buna! Ieri seara am incercat sa ma uit la acest film si a mers fara probleme o jumatate de ora, dupa care s-a oprit.

 7. andrea says:

  E un film foarte distractiv ,si merita sa fie vazut !! 😛

 8. Bianca says:

  Nu merge 🙁

Spune-ne parerea ta despre acest film