White Fang – Colţ Alb 1991, filme online HD, subtitrat în Română

White Fang – Colţ Alb 1991, filme online HD, subtitrat în Română

White Fang – Colţ Alb 1991, film online HD subtitrat în Română

La sfârşitul secolului 19, un tânăr explorator pe nume Jack Conroy soseşte în Alaska din San Francisco pentru a duce mai departe revendicările tatălui său decedat. Conroy se întâlneşte cu un bărbat pe nume Skunker şi cu Alex Larson, prietenul tatălui său, care acceptă să îl ghideze pe acesta prin zonă. În timpul călătoriei lor, ei sunt pândiţi de o haită de lupi. Într-o noapte, în timp ce se odihneau în jurul unui foc de tabără, o lupoaică ademeneşte unul dintre câinii care trag sania lor să iasă din grup şi un alt lup apare şi îl alungă pe câine în pădure.

Skunker foloseşte arma pentru a răni unul dintre lupi şi se duce în pădure pentru a-şi salva câinele, dar este prins şi devorat de restul haitei de lupi. Mai târziu în acea noapte, haita se întoarce pentru a-i ataca, dar cei doi bărbaţi rămaşi folosesc nişte crengi cu foc pentru a îndepărta lupii. Nici în dimineaţa următoare Alex şi Jack nu sunt lăsaţi în pace de lupi, dar sunt salvaţi de un alt grup care trece cu sania pe acolo.

Unul dintre bărbaţi omoară un lup, iar puiul acestuia (pe jumătate câine) este lăsat singur. Un grup de Nativi Americani găsesc puiul şi îl iau să-l crească, iar căpetenia tribului îl numeşte pe acesta Colţ Alb. Când soseşte primăvara, Jack şi Alex îşi reiau călătoria, dar fac un popas pe la tribul Nativilor Americani. Căpetenia le spune că l-au crescut pe Colţ Alb pentru a fi supus, nu prietenos, însă Jack vrea să schimbe acest lucru.

Urmăreşte online filmul White Fang – Colţ Alb 1991, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “White Fang – Colţ Alb 1991, filme online HD, subtitrat în Română”

  1. Barosanul says:

    Foarte fain. 10.

Spune-ne parerea ta despre acest film