Wind Chill 2007, film online subtitrat în Română

Wind Chill 2007, film online subtitrat în Română

Wind Chill 2007 (Vântul groazei), film online DVDRip, subtitrat în Română

Înaintea vacanţei de Crăciun, o studentă cu nume necunoscut (Emily Blunt) de la o universitate din Pennsylvania doreşte să ajungă acasă în Wilmington, Delaware, pe 23 decembrie, luând o ocazie. Ea găseşte un binevoitor ce se dovedeşte a fi un alt student (Ashton Holmes), de asemenea cu nume necunoscut, care şi el se îndreaptă spre casă, tot spre Wilmington. Maşina lui este veche şi într-o stare deplorabilă, cu portbagajul plin de bagaje (el îi spune că este evacuat din apartament). Curând devine evident că ea este o fire arogantă şi antisocială aşa că tentativele de-a face conversaţie cu nu duc nicăieri.

Totuşi, se pare că individul cunoaşte destul de multe lucruri despre ea şi susţine că sunt colegi de clasă la ora de filosofie, chiar dacă ea nu l-a remarcat niciodată. Cei doi se opresc la o benzinărie unde fata rămâne blocată temporar în baie, iar după ce reuşeşte să iasă de acolo îl ceartă că n-a auzit-o strigând după ajutor. Pe urmă, ea devine şi mai suspicioasă atunci când îl aude cerând indicaţii vânzătorului, chiar dacă susţinea că a condus pe acea rută de foarte multe ori. La scurtă vreme după ce o iau iar din loc, el iese de pe autostradă şi o ia pe o aşa-zisă scurtătură.

Odată cu căderea nopţii, cei doi văd farurile unui vehicol ce se apropie de ei pe jumătatea drumului. Şoferul ce se apropie nu încetineşte deloc, făcându-l pe băiat să vireze brusc pentru a evita impactul. Maşina sfârşeşte îngropată pe jumătate în zăpadă, iar ei n-o pot scoate de acolo de unii singuri. Apoi, băiatul observă că maşina ce se apropia de ei şi n-a oprit nu a lăsat urme pe zăpadă. La radio se anunţă că se apropie un viscol puternic de zona respectivă şi va aduce mari cantităţi de zăpadă cu temperaturi de minus 30 de grade.

Urmăreşte online filmul Wind Chill 2007 (Vântul groazei), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

8 responses to “Wind Chill 2007, film online subtitrat în Română”

 1. 666 says:

  descrierea “suna” bine,sper sa fie si filmul pe masura

 2. 999 says:

  …fara impuscaturi,batai,droguri,alergaturi,urmariri,”eroi” ,si nu in ultimul rand,FARA SEX,…etc…aviz (ne)amatorilor !!!

 3. Foxy says:

  bun filmul

 4. dana says:

  slabut , nota 6

 5. Nonius says:

  Mie mi-a placut.

 6. andreea says:

  foarte interesant filmul, mi-a placut mult. Genul de film horror cu legende urbane dar bine realizat

Spune-ne parerea ta despre acest film