Wither – Vittra (2012), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Wither – Vittra (2012), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Wither – Vittra 2012, film online HD subtitrat în Română

Un tânăr cuplu format din Albin şi Ida plănuiesc să petreacă un weekend la cabana izolată a fratelui Idei, Simon, împreună cu nişte prieteni de-ai lor. După un drum cu maşina, ei vor trebui să avanseze până la cabană pe jos şi în timp ce se îndreaptă spre locaţie grupul vede cum un vânător pe nume Gunnar îi urmăreşte de pe o colină. El este alungat de Simon şi îşi continuă drumul, iar când ajung la cabană o găsesc încuiată, lucru neobişnuit.

Încercând să găsească o cale de-a intra, Marcus observă o fereastră deschisă şi o convinge pe Marie să se strecoare pe acolo ca să deschidă uşa. După ce întregul grup reuşeşte să intre în cabană, Marie pare să nu se simtă tocmai în apele sale. În timp ce restul persoanelor se stabileşte în cabană, prietena goth a Idei, Tove, îl ia pe Simon la etaj şi încearcă să se culce cu el chiar dacă e conştientă de faptul că Linnea îl iubeşte.

Grupul începe să petreacă, însă Marie se simte din ce în ce mai rău şi ajunge să o atace pe Tove, muşcând-o de buză, iar apoi scuipă sângele în faţa lui Linnea. Simon o prinde şi o imobilizează pe Marie. Ulterior, Gunnar vine la ei şi le sugerează acestora să o ucidă pe Marie, povestindu-le apoi despre Vættr şi cum propria lui familie a fost ucisă în acea cabană cu câteva zile mai devreme. Gunnar îi informează despre faptul că Vættr are abilitatea de-a fura sufletele celor vii doar privindu-i în ochi şi îi transformă în nişte zombii.

Urmăreşte online filmul Wither – Vittra (2012), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Wither – Vittra (2012), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

 1. steluta says:

  Nu merge.

 2. ramaitanar says:

  O prostie de film. Nota 5

 3. Cassian says:

  F slab si ieftin ..pierdere de timp 🙁

 4. Ana says:

  Nu pierdeti vremea cu el, e o porcarie!

Spune-ne parerea ta despre acest film