Wolf Warriors 2 – Zhan Lang II 2017, filme online subtitrat în Română

Wolf Warriors 2 – Zhan Lang II 2017, filme online subtitrat în Română

Wolf Warriors 2 – Zhan Lang II 2017, film online HD subtitrat în Română

După evenimentele petrecute în prima parte a seriei Wolf Warriors, Leng Feng se întoarce în oraşul în care s-a născut şi crescut pe care îl regăseşte în punctul de-a fi distrus în totalitate. El sare în ajutorul localnicilor şi opreşte distrugerea, luptându-se cu şeful care e responsabil de distrugere şi apoi este condamnat la doi ani de închisoare militară plus excluderea din Forţele Speciale Chineze. După ce este eliberat din puşcărie, el pleacă în Africa şi plănuieşte să îşi trăiască viaţa liniştit.

El poartă un glonţ despre care consideră că ar fi un indiciu cu privire la răpirea logodnicei sale ce s-a petrecut în timp ce el era în misiune de trei ani. La puţin timp după sosirea în zona Africană a rebelilor şi a mercenarilor, o unitate militară chineză soseşte acolopentru a evacua toţi cetăţenii chinezi care au ajuns prinşi în mijlocul unui război civil ce nu le aparţine, însă când aude nişte soldati discutând despre nevoia ca cineva să meargă să salveze lucrătorii de la o fabrică şi un doctor important ce cunoaşte vaccinul pentru Lamanla (Dr Chen), Leng Feng se oferă voluntar.

Cu toate acestea, Leng Feng va realiza misiunea de unul singur, deoarece nici autorităţile militare chineze nu îi pot oferi permisiunea şi nici alte ajutore nu i se pot alătura fiindcă se află pe teritoriu străin. El se duce la spitalul cu pricina, aflat la 60km distanţă şi pătrunde acolo fix în momentul în care doctorul este ucis de mercenari în mod accidental. Cu ultima suflare, doctorul îi spune să o ia pe fiica sa, Pasha, şi să o ducă undeva în siguranţă.

Urmăreşte online filmul Wolf Warriors 2 – Zhan Lang II 2017, cu subtitrare în Română şi calitate TS.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film