Wonder – Minunea 2017, filme online HD subtitrat în Română

Wonder – Minunea 2017, filme online HD subtitrat în Română

Wonder – Minunea 2017, film online HD subtitrat în Română

August “Auggie” Pullman este un băieţel de clasa a 5-a care locuieşte în North River Heights din Manhattan. El are o problemă medicală rară care i-a produs o deformaţie a feţei şi a fost supus la o mulţime de operaţii chirurgicale, iar din acest motiv educaţia pe care a făcut-o a fost doar acasă de către mama lui, Isabel, dar odată cu clasa a 5-a mama lui vrea să îl ducă la o şcoală privată, să aibă contact şi cu alţi copii de seama lui.

La început, Auggie este ostractizat de mai toţi colegii de clasă, dar se împrieteneşte totuşi cu un băiat pe nume Jack Will. În timpul Halloween-ului, Auggie poartă o mască veche de GhostFace şi, nefiind recunoscut de nmeni, el se plimbă prin şcoală ştiind că nu va fi luat la mişto de nimeni. Când intră în clasă, el îl aude pe Jack spunându-i lui Jack Albans că el doar se preface că e prieten cu Auggie.

Simţindu-se trădat, Auggie vrea să renunţe la şcoală şi să revină la educaţia de acasă, dar sora lui mai mare, Olivia, îl convinge să nu dea înapoi şi să meargă în continuare la şcoală. Mai târziu, Auggie îi povesteşte incidentul unei alte prietene, o fată pe nume Summer, şi o pune pe aceasta să-i promită că nu va spune nimănui. Când Jack observă că Auggie a devenit tăcut şi distant faţă de el, el o întreabă pe Summer ce s-a întâmplat, iar aceasta îi oferă ca indiciu doar masca pe care a purtat-o Auggie şi acesta îşi dă seama că a fost auzit când a vorbit cu Julian.

Urmăreşte online filmul Wonder – Minunea 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Wonder – Minunea 2017, filme online HD subtitrat în Română”

 1. Gabriel says:

  Emotionant..frumos..un film deosebit care merita vizionat cu incredere !!!!Multumesc admin….

 2. liliana says:

  f frumos filmul, emotionant,nota 10. multumim admin.

 3. Faget Claudiu says:

  Wonder. O intreaga viitoare utopie, concentrata intr-un film de aproape doua ore. L-am urmarit. De fapt, nu cred ca doar l-am urmarit. L-am simtit… in fiecare lacrima pe care am varsat-o. “Ce fel de baiat plange la un film?”. Aici nu este vorba despre un film. Aici este realitatea. Sunt oamenii, emotiile lor, greselile si modul in care le repara. Felul in care ne privim unii pe ceilalti, ne arata cat de buni suntem. Nu va spun prea multe, dar daca il urmariti, nu faceti aceeasi greseala pe care mama lui Auggie a facut-o. Nu priviti doar Soarele, ci si planetele care orbiteaza in jurul lui. Nu luati doar situatia respectiva. Putea fi oricine, nu doar un copil cu probleme estetice.

  Fara prea multe adaugari, o galeata plina de culori varsata prin prisma modului in care realizatorii lui au vrut sa ne arate ce suntem. Mi-a schimbat modul in care privesc lumea, cu siguranta.

Spune-ne parerea ta despre acest film