X2: X-Men United 2003, filme online subtitrat în Română

X2: X-Men United 2003, filme online subtitrat în Română

X2: X-Men United 2003, film online DVDRip, subtitrat în Română

La Casa Albă, mutantul cu capacităţi de teleportare, Nightcrawler, încearcă să-l asasineze pe preşedintele Americii, dar fără succes şi reuşeşte să scape lăsând în urmă un mesaj care spune „libertatea mutanţilor acum.” La Lacul Alkali, membrul X-Men Wolverine vede că nu a mai rămas nimic din baza militară din filmul precedent. El se întoarce la şcoala de mutanţi a Profesorului Xavier în timp ce alţi colegi X-Men, Storm şi Jean Grey, îl găsesc pe Nightcrawler cu ajutorul lui Xavier şi invenţia lui denumită Cerebro. Xavier şi un alt „student” de-al său, Cyclops, îl vizitează pe mutantul Magneto în celula sa de plastic în care este închis pentru a-l întreba despre tentativa de asasinare.

Profesorul descoperă că un agent guvernamental pe nume William Stryker a extras mai multe informaţii de la Magneto. Stryker şi asistenta lui, Yuriko Oyama, îi capturează pe Xavier şi Cyclops, iar apoi efectuează un raid asupra şcolii Profesorului. Wolverine ucide mare parte din oamenii lui Stryker în timp ce Colossus, Rogue, Iceman, Pyro şi majoritatea celorlalţi studenţi reuşesc să fugă prin tuneluri secrete. Wolverine îl confrunta pe Stryker care nu reuşeşte să găsească ceva despre trecutul lui. Inceman îl ajută pe Wolverine să scape, dar soldaţii lui Stryker capturează totuşi şase mutanţi şi pătrund în Cerebro.

Folosindu-şi abilitatea de-a lua forma oricărui om, Mystique se transformă în senatorul Robert Kelly pentru a afla informaţii despre locul în care este închis Magneto şi a îl ajuta să evadeze. Între timp, Wolverine, Rogue, Iceman şi Pyro merg la părinţii lui Iceman din Boston. Acolo se petrec mai multe incidente care implică Departamentul de Poliţie din Boston şi echipa X-Men este nevoită să facă echipă cu Magneto şi Mystique pentru a scăpa, cu toate că neîncrederea este la ordinea zilei.

Urmăreşte online filmul X2: X-Men United 2003, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

6 responses to “X2: X-Men United 2003, filme online subtitrat în Română”

 1. Razu says:

  merge bro

 2. Sensa says:

  Nu merge filmul,imi apare doar un clip de 4 secunde,admin..daca ai putea te rog sa il pui din nou
  Multumesc!

 3. Sensa says:

  Merge acum,multumesc frumos

 4. luxa says:

  nu ai putea sa pui din nou filmul asta,te rog?

 5. luxa says:

  nu mai este disponibil pe nici un site

Spune-ne parerea ta despre acest film