007: Skyfall, film online subtitrat în Română

aaa
aaa
007: Skyfall, film online subtitrat în Română

James Bond 007: Skyfall, film online subtitrat în Română

În noua producţie cinematografică, 007: Coordonata Skyfall, loialitatea lui Bond faţă de M. este pusă la încercare atunci când trecutul acesteia începe să o urmărească. Povestea începe cu relatarea ultimelor misiuni Bond, nereuşite, care pun astfel în pericol anonimatul agenţilor secreţi din întreaga lume.

Sediul MI6 este atacat, iar M. este astfel forţată să mute agenţia. În urma acestor evenimente, autoritatea şi funcţia sa sunt ameninţate de Mallory, noul preşedinte al Comitetului de Inteligenţă şi Securitate.

În aceste condiţii, M rămâne cu un singur aliat de încredere: Bond. Agentul 007, alături de Eve porneşte în misiune, pe urmele lui Silva, ale cărui motivaţii periculoase şi ascunse trebuie dezvăluite cu orice preţ.

 

Urmăreşte online filmul 007: Coordonata Skyfall, cu subtitrare în Română. Calitatea filmului este DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

7 responses to “007: Skyfall, film online subtitrat în Română”

 1. Pedro says:

  exact skyfall e filmu asta

 2. florin says:

  acest film care este prezent aici,nu este filmul care este prezentat mai sus cu titlul Skyfall,este prezentat un alt film ( viata unui scriitor ),un film destul de bunicel care trebuie vazut si apreciat la justa sa valoare,totusi multumesc celui care a facut aceasta greseala, aceea de a te induce in eroare.

 3. gabi says:

  filmul nu mai merge

 4. rotaru ionut bogdan says:

  this video has been removed from public acces

Spune-ne parerea ta despre acest film