10 Years – Întâlnire de zece ani (2011) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
10 Years – Întâlnire de zece ani (2011) filme online subtitrat în Română

10 Years – Întâlnire de zece ani (2011) film online subtitrat în Română

Jake (Channing Tatum) şi iubita lui, Jess (Jenna Dewan), se duc la o casă deţinută de un cuplu căsătorit format din Cully (Chris Pratt) şi Sam (Ari Graynor). Acolo, câţiva dintre prietenii lui Jake încep să îşi facă apariţia, inclusiv cei mai buni prieteni ai lui, Marty (Justin Long) şi AJ (Max Minghella), muzicianul Reeves (Oscar Isaac) şi Scott (Scott Porter) împreună cu soţia lui, Suki (Eiko Nijo). Ei pornesc apoi împreună la locul unde urmează să se facă o petrecere de reuniune a colegilor de liceu cu ocazia celor zece ani trecuţi de la absolvire.

Acolo îşi mai fac apariţia şi alţi colegi de liceu, precum Garrity (Brian Geraghty) împreună cu soţia sa Olivia (Aubrey Plaza) şi cel mai bun prieten al lui Garrity, Andre (Anthony Mackie). Între timp, o femeie retrasă pe nume Elise soseşte de una singură la reuniune. Ea încearcă să intre în vorbă cu oaspeţii, dar este ignorată de cele care s-au ocupat de planificarea petrecerii, Anna (Lynn Collins) şi Julie (Kelly Noonan).

Noaptea începe cu fiecare cuplu fiind confruntat atât cu trecutul lor cât şi cu prezentul. Unii dintre ei s-au schimbat pe parcursul acestor ani, în timp ce alţii au rămas fix la fel; Cully încearcă să îşi ceară scuze pentru comportamentul pe care l-a avut în anii de liceu faţă de tocilarii pe care-i cunoştea atunci, însă îşi reia vechiul obicei prost atunci când începe să bea pahar după pahar, făcându-şi soţia de râs în faţa celorlalţi invitaţi de la petrecere.

Urmăreşte online filmul 10 Years – Întâlnire de zece ani (2011), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film