• Filme Online
 • 12 Rounds – 12 încercări (2009) filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  12 Rounds – 12 încercări (2009) filme online subtitrat în Română

  12 Rounds – 12 încercări (2009) film online subtitrat în Română

  O operaţiune de capturare a unui traficant de arme pe nume Miles Jackson decurge cum nu se poate mai rău, iar omul de legătură al celor din FBI îi trădează. Miles se regrupează cu iubita lui Erica Kessen care are o maşină cu care să fugă. Ofiţerii Danny Fisher şi Hank Carver sunt detaşaţi pentru a ajuta FBI-ul. Ei se uită în dosarul lui Jackson şi văd o filmare de pe camerele de supraveghere în care dansează cu Kessen.

  O întâlnire cu ei la semafor duce la moartea femeii, iar Miles este arestat. Acesta jură că lucrurile nu vor rămâne aşa şi că se va răzbuna mai devreme sau mai târziu. După un an, Fisher, care a fost promovat la funcţia de detectiv datorită eforturilor depuse în operaţiunea capturării lui Jackson, este sunat de către acesta din urmă care a evadat din puşcărie. Fisher iese din casă pentru a se uita după Jackson, iar la scurt timp după ce iese atât casa cât şi maşina explodează.

  După ce Fisher îşi revine din şoc, Jackson îl anunţă că va trebui să participe într-un mic joc compus din 12 runde pe care trebuie să le treacă. Casa, maşina şi Phil, instalatorul care a venit să repare o ţeavă au fost Runda 1. Molly Porter, iubita lui Fisher, a fost răpită de Jackson pentru runda a doua. Pentru Runda a treia, Fisher şi Carver vor trebui să urmeze o serie de indicii pentru a localiza un telefon pe care sună Jackson şi îi spune ce trebuie să facă pentru următoarele runde.

  Urmăreşte online filmul 12 Rounds – 12 încercări (2009), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “12 Rounds – 12 încercări (2009) filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

   Filmul este plin de actiune si suspans insa,actiunea este cam trasa de par.O singura persoana sa faca toate astea…si ma refer la terorist.

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1