12 Strong – Cei 12 invincibili (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
12 Strong – Cei 12 invincibili (2018), filme online subtitrat în Română

12 Strong – Cei 12 invincibili (2018), film online subtitrat în Română

Capt. Mitch Nelson (Chris Hemsworth) este liderul unei mici unităţi militare care reprezntă primele trupe americane militare ce pun piciorul în Afghanistan după atentatele de la 9 septembrie, 2001. Printre cei aflaţi sub comanda lui sunt ofiţerul Hal Spencer (Michael Shannon), sarcasticul Sam Diller (Michael Pena) şi expertul în armamente, Ben Milo (Trevante Rhodes). Aceştia la rândul lor primesc ordine din partea Col. Mulholland (William Fichtner), un individ dintr-o bucată, şi la fel de directul Lt. Col. Bowers (Rob Riggle).

Misiunea lor ete aeea de-a intra prin nordul Afghanistanului, pe la graniţa cu Uzbekistan, beneficiind de ajutorul unui general de război uzbek pe nume Dostum (Navid Negahban), care are propriile sale motive de-a se lua la trântă cu talibanii. Împreună cu Dostum şi oamenii lui, Nelson şi camarazii săi trebuie să preia controlul asupra oraşului afghan Mazar-i-Sharif, un punct de control foarte important pentru forţele talibane.

Însă în ciuda antrenamentelor straşnice pe care le-au făcut soldaţii americani şi a curajului nestăvilit al acestora, trupele americane nu realizează că vor fi nevoite să traverseze un teren extrem de dificil şi necruţător – un teren despre care se cunoaşte că a distrus imperii secole la rând – cu ajutorul cailor. Mai mult decât atât, ei vor trebui să completeze această misiune în decurs de doar trei săptămâni, înainte de-a veni îngheţul iernii. Din cauza faptului că vor merge călare pe cai, ei sunt foarte expuşi unor atacuri din partea talibanilor, neavând niciun fel de protecţie, fiind practic nişte ţinte sigure.

Urmăreşte online filmul 12 Strong – Cei 12 invincibili (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD..


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “12 Strong – Cei 12 invincibili (2018), filme online subtitrat în Română”

  1. Gabriel says:

    Filmul este extraordinar de bun….dar conditiile in care trebuie vizionat aici sunt execrabile…se vede ca este luat din sala …nu este subtitrat…Asteptam sa-l vizionam in conditii optime…Multumesc !!!!!

  2. popa marian says:

    cand traducest film

  3. Sorin says:

    Printre cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultimul timp,mai ales ca se bazeaza pe fapte reale si,cu un regizor de calibru.Nu-l ratati!

Spune-ne parerea ta despre acest film