12 Years a Slave 2013, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
12 Years a Slave 2013, filme online subtitrat în Română

12 Years a Slave 2013 (12 ani în sclavie), film online subtitrat în Română.

Atenţie!!! Descrierea poate conţine spoilere!

În 1841, Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor) este un bărbat de culoare liber care locuieşte împreună cu soţia şi cei doi copii ai lor în Saratoga Springs, New York. El îşi câştigă pâinea cântând la vioară. Într-o zi, el este ademenit să participe la un turneu profitabil de către doi bărbaţi (Scott McNairy şi Taran Killam). După o noapte petrecută în Washington, D.C. împreună cu cei doi bărbaţi, Northup se trezeşte că e legat în lanţuri la podea. Şocat de ceea ce s-a întâmplat, Northup realizează că a fost drogat şi vândut spre sclavie.

Având acum numele de Platt, Northup este transportat cu foribotul către New Orleans, unde este cumpărat ca sclav de un deţinător de plantaţie de bumbac pe nume William Ford (Benedict Cumberbatch). Îndurând chinurile noii sale vieţi, Northup rămâne în relaţii cordiale cu Ford şi îl ajută să conceapă un canal navigabil pentru a transporta materiale cu o mai mare uşurinţă. Priceperea lui Northup de-a cânta la vioară este şi ea descoperită de Ford şi acesta îi oferă o vioară pentru a cânta la ea. Ura supraveghetorului John Tibeats (Paul Dano) faţă de Northup conduce la o serie de altercaţii între cei doi.

În cele din urmă, Northup este dus pe o altă plantaţie condusă de un negustor de sclavi extrem de rasist şi abuziv pe nume Edwin Epps (Michael Fassbender). Principala îndatorire a lui Northup acum este aceea de-a aduna bumbacul – de la el se aşteaptă să culeagă câte 90 de kilograme în fiecare zi, altfel, dacă nu îşi îndeplineşte norma zilnică, este bătut cu bestialitate. Sclavul care culege în mod constant cel mai mult bumbac pe zi este, de fapt, o tânără fată pe nume Patsey (Lupita Nyong’o). În ciuda geloziei soţiei sale (Sarah Paulson), Patsey devine centrul dorinţei şi urii lui Epps. Ea este violată constant de Epps şi bătută atât de el cât şi de soţia lui.

Urmăreşte online filmul 12 Years a Slave 2013 (12 ani în sclavie), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

22 responses to “12 Years a Slave 2013, filme online subtitrat în Română”

 1. Mihai says:

  Foarte bun filmul. Merita un 9,5. Calitatea e ok, chiar daca e din cinema, Subtitrarea foarte buna.

 2. flori turca says:

  super tare filmu dupa parerea mea e al doilea film super bun dupa titanic

 3. anonymous says:

  Oare exista vreo diferenta intre ”viata” lui Solomon si a noastra???????Ne mintim singuri si ne mintim frumos!Exista o singura diferenta…..unii au curaj s-o spuna,dar majoritatea accepta mocirla in care traim cu titlul de…VIATA!

 4. plaur says:

  un film total

 5. marcel says:

  va rog mult de tot … vreau sa vad si eu filmul ce sa fac ? e inexistent aici

 6. zoe says:

  In principiu da , curgerea celor 12 ani nu prea au reusit ss o redea….restul? da astia sant inaintasii reprezentantilor democrtiei din ziua de azi

 7. lulu says:

  te lasa pur si simplu fara replica filmul asta..nu cred ca isi au rost comentariile. vorbeste filmul clar!

 8. Dorin says:

  ,,Cei care-i privează pe altii de libertate,nu merită să fie liberi” Abraham Lincoln

 9. Nea Ion says:

  aviz amatorilor de bautura…

 10. cosmingab says:

  un film exceptional…

 11. paul says:

  Nu credeam ca se mai poate face inca un film despre sclavie. Iata ca, dintr-o perspectiva noua, se abordeaza problemele discriminarii si libertatii. Pacat ca filmul nu cuprinde si incercarile protagonistului de a obtine condamnarea rapitorilor. De asemenea ar fi fost interesant sa se prezinte si impactul plecarii lui Solomon asupra proprietarului care il avea.

 12. jeanne says:

  Uimitor. Pur si simplu lasa fara cuvinte. Desi stiu ce bestii traiesc si in ziua de astazi printre noi si se deghizeaza drept oameni, recunosc ca nu am avut curajul sa ma gandesc pana la cel nivel de cruzime si salbaticie poate ajunge firea omului. Cate filme cu negrii s-au facut sau in cate filme s-au mentionat negrii si regimul asta total dezgustator al firii umane? Toate filmele au aratat ca negrii erau obligati sa suporte numai un ”mic” inconvenient : lipsa de libertate. Sunt dezgustata. Omul nu se mai schimba si mai cerem si mila de la Dumnezeu pentru ce ni se intampla cand de fapt nu mai meritam nimic pentru suferinta altora si din pricina nenorocitilor pe care nu am fost in stare sa-i judecam la momentul potrivit. Rusine, mare rusine.

  Un film memorabil, calitatea a fost buna si subtitrarea la fel numai la min 1:41 pana 1:43 exista o mica problema. In rest totul a fost excelent. Multumim de upload.

 13. Fely Feel says:

  Crede-ti ca exista o diferenta intre oameni si animale? DA, EXISTA, animalele sunt de o mie de ori mai bune si mai inteligente decat noi oamenii, sunt doar niste biete necuvantatoare din pacate, sincer va spun, de vad un caine, un cal, etc. ca sufera/moare, mi se rupe sufletul, dar de vad un om ca sufera/moare… sincer, nu-mi pare rau, am ajuns sa fim prea rai/diabolici chiar, nu stiu cum de ne-o mai rabda pamantul/D-zeu… Nu vreau sa par ca sunt intr-o extrema sau alta, exagerata chiar, nu vreau sa ma abat mult de la subiectul filmului, dar sincer va spun din suflet, abia astept sa vina sfarsitul lumii, asa cum se spune ca trebuie sa vina, dar nu meritam sa mai traim pe acest pamant cu atata cruzime in noi, cu rautatea din noi, cu minciunile si tradarile de care suntem capabili sa le facem pentru anumite scopuri personale si in beneficiul nostru, si in detrimentul celor din jurul nostru, PACAT ca ne numim ”OAMENI” 🙁 Filmul a fost excelent realizat, de nota 10 cu felicitari 🙂

 14. simona says:

  nu e filmul…

 15. simona says:

  ms si pt asta

 16. Nexus says:

  Foarte bun filmul,merita vazut 100%

 17. RADU says:

  Frumos film, merita vazut.

 18. rozy says:

  l am revazut cu placere este un film dr exceptie

Spune-ne parerea ta despre acest film