• Filme Online
 • 211 – Jaf în Desfăşurare (2018) filme online subtitrat în Română


  211 – Jaf în Desfăşurare (2018) filme online subtitrat în Română

  211 – Jaf în Desfăşurare (2018) film online HD subtitrat în Română

  Undeva în Afghanistan, câţiva mercenari îl încolţesc pe şeful lor care le datorează bani, iar ca urmare a torturii la care îl supun, acesta le spune că banii au fost trimişi în diverse bănci, printre care una din Chesterford. Într-o piaţă din Kabul, agenta Rossi de la Interpol încearcă să prindă un contrabandist de antichităţi, însă operaţiunea ei este întreruptă şi ea e redirecţionată către crima comisă e mercenari. În Chesterford, Kenny Ralston, un liceean tăcut, are o altercaţie violentă cu câţiva colegi care-l abuzează emoţional şi nu numai.

  Drept pedeapsă, directorul îi spune mamei lui Kenny că acesta va trebui să petreacă o zi alături de o patrulă de poliţie, altfel va fi exmatriculat. Poliţistul Mike Chandler şi-a pierdut soţia în urmă cu mai mulţi ani din cauza cancerului, iar dificultatea lui în a-şi exprima emoţiile l-a îndepărtat foarte tare de fiica lui Lisa. Partenerul şi ginerele lui Mike, Steve, îi mărturiseşte acestuia că Lisa este însărcinată.

  Între timp, banca urmează a primi suma de 1.3 milioane de dolari, iar mercenarii sunt pregătiţi să ia cu asalt transportul şi să-şi însuşească banii. Mike şi Steve sosesc la serviciu, iar Kenny completează formularele pentru a li se alătura. Răspunzând la un apel de la sediu, cei trei observă o maşină suspectă aflată în zona nepermisă de lângă bancă şi se duc să investigheze mai în detaliu, iar imediat după aceea haosul se porneşte şi poliţişti se regăsesc în situaţia de-a fi depăşiţi atât numeric cât şi ca muniţie de luptă.

  Urmăreşte online filmul 211 – Jaf în Desfăşurare (2018) cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  7 responses to “211 – Jaf în Desfăşurare (2018) filme online subtitrat în Română”

  1. BRINDUSA says:

   Foarte frumos!Cine este Weston Cage?

  2. dana says:

   nota 5

  3. dana says:

   ce prapastie mare intre CAGE din Face/Off – Față în față (1997)si acest film groaznic de slab

  4. gina says:

   Mie mi-a placut foarte mult! nota 10

  5. Oana says:

   Super nota 10

  6. Sorin says:

   Foarte bun,de nota 10.Cei carora nu le-a placut,evident ca nu sunt fanii genului.

  Spune-ne parerea ta despre acest film