27 Dresses 2008, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
27 Dresses 2008, filme online subtitrat în Română

27 Dresses 2008 (27 de rochii), film online DVDRip, subtitrat în Română

Jane Nichols (Katherine Heigl) a fost domnişoară de onoare pentru 27 de mirese. Într-o noapte când participă la două nunţi aproape simultan, ea se întâlneşte cu Kevin Doyle (James Marsden), care o conduce până acasă, dar o deranjează teribil punctul său de vedere în privinţa căsătoriei. Între timp, sora lui Jane, Tess (Malin Akerman), se îndrăgosteşte de şeful lui Jane, George (Edward Burns). Tess pretinde că îi place aceleaşi lucruri precum George pentru a-l face pe acesta s-o placă la rându-i. Chiar dacă şi ea are sentimente faţă de George, Jane nu recunoaşte acest lucru şi curtarea progresează cu repeziciune.

Curând, noul cuplu anunţă că au de gând să se căsătorească peste doar trei săptămâni, iar Jane devine cea care se ocupă cu aranjamentele pentru nuntă. Reporterul care vine să relateze despre acest eveniment pentru o revistă este nimeni altul decât Kevin, care scrie despre astfel de evenimente sub un pseudonim. Kevin îi cere lui Jane un interviu pentru rubrica sa în legătură cu nunta lui Tess, însă el are un plan ascuns despre care Jane nu are nici cea mai mică idee, şi o convinge să probeze toate cele 27 de rochii de domnişoară de onoare pe care le are în dulap.

El o pozează în toate cele 27 de rochii şi le trimite şefului său împreună cu un alt articol care n-are nicio legătură cu nunta în cauză. Pe măsură ce ajung să se cunoască mai bine datorită nunţii lui Tess, Kevin începe să se gândească la faptul că Jane nu este chiar aşa fixistă precum credea el şi îi cere editorului să nu publice acel articol deoarece mai are ceva de „reparat” le el.

Urmăreşte online filmul 27 Dresses 2008 (27 de rochii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “27 Dresses 2008, filme online subtitrat în Română”

 1. DaVinci says:

  Bunicel filmu,recomand

 2. mirela says:

  este al doilea film care nu are final ca STEP UP 3D.

 3. Dan says:

  Un film…. altfel decat celelalte. Bang, trosc, droguri FBI, salvam lumea, bla bla bla… UN FILM PENTRU SUFLET

 4. Cosmina says:

  Am dorit sa vizionez acest film dar din păcate nu merge nici unul din cele 4 servere.

Spune-ne parerea ta despre acest film