28 Days Later 2002, filme online DVDRip, subtitrat în Română

aaa
aaa
28 Days Later 2002, filme online DVDRip, subtitrat în Română

28 Days Later 2002 (După 28 de zile), film online DVDRip, subtitrat în Română

În Cambridge, activiştii pentru drepturile animalelor pătrund într-un laborator de cercetare medicală cu intenţia de-a elibera cimpanzeii ţinuţi captivi acolo pe care se efectuează diverse experimente. Ei sunt întrerupţi de către un om de stiinţă (David Schneider) care îi avertizează disperat că primatele respective sunt infectate cu „Furie”, un virus extrem de contagios care se răspândeşte prin sânge şi salivă. Ignorându-l pe omul de ştiinţă, activiştii îşi continuă planurile şi unul dintre cimpanezii eliberaţi atacă un activist care, la rândul său, îi infectează pe toţi cei prezenţi.

28 de zile mai târziu, în Londra, un curier pe bicicletă pe nume Jim (Cillian Murphy) se trezeşte din comă în spitalul St. Thomas. El descoperă că spitalul – şi oraşul – este pustiu, văzând semnele unei catastrofe la tot pasul. Jim ajunge într-o biserică unde este observat şi atacat de oameni infectaţi cu acel virus. El este salvat de Selena (Naomie Harris) şi Mark (Noah Huntley), care aruncă nişte cocktailuri Molotov în infectaţi şi câştigă timpul necesar pentru a fugi de acolo.

La ascunzătoarea lor din subteranul Londrei, Selena şi Mark îi explică lui Jim faptul că acel virus s-a răspândit într-un mod devastator pentru rasa umană şi a adus societatea în colaps. Ei susţin că infecţia a ajuns şi în alte oraşe din lume, precum Paris sau New York. A doua zi dimineaţă, Selena şi Mark îl însoţesc pe Jim până la casa familiei sale din Deptford. De asemenea, Jim este informat ulterior de faptul că dacă o persoană este muşcată de un infectat, virusul se răspândeşte cu o repeziciune uriaşă, iar cel muşcat se transformă în câteva zeci de secunde.

Urmărește online filmul 28 Days Later 2002 (După 28 de zile), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “28 Days Later 2002, filme online DVDRip, subtitrat în Română”

 1. alinabuga says:

  waw ce film

 2. Mario says:

  o pierdere de timp

 3. acesta este numele meu says:

  inca nu m-am uitat la film dar sunt sigur ca o voi face si nu va voi spune pararea mea despre asta ps camioaneeeeeeeeeeeeeeeeeeee pisicile e semafoare lltc #ZuieMenta

 4. Bursuc says:

  Daca s-ar vedea mqi bine si ar merge mai bn pe tableta ar fi awesome , in rest totul e fkin awesome

Spune-ne parerea ta despre acest film