• Filme Online
 • 40 Days and 40 Nights 2002 filme online subtitrat în Română


  40 Days and 40 Nights 2002 filme online subtitrat în Română

  40 Days and 40 Nights 2002 (Cât rezişti fără sex?) film online subtitrat în Română

  Matt Sullivan (Josh Hartnett) şi colegul său de cameră, Ryan (Paulo Costanzo), lucrează împreună la o companie din San Francisco a cărei activitate se desfăşoară în mediul online. Matt este obsedat de fosta lui iubită, Nicole (Vinessa Shaw), iar această obsesie îi provoacă mari probleme când încearcă să aibă aventuri de-o noapte cu diverse femei. Matt nu prea poate să treacă peste decizia pe care a luat-o Nicole de-a se despărţi de el. El îi confesează problemele sale de natură sexuală fratelui său John (Adam Trese) care urmează a deveni preot catolic.

  Într-o tentativă de-a rezolva toate problemele sale, Matt jură să se abţină de la stimularea sexuală, inclusiv masturbarea, vreme de 40 de zile şi 40 de nopţi. John îl avertizează pe Matt că abstinenţa nu este deloc una uşoară; între timp, Ryan începe să facă pariuri cu colegii de serviciu referitor la cât va reuşi Matt să se abţină de la plăcerile carnale.

  Matt o întâlneşte ulterior pe Erica (Shannyn Sossamon) şi începe să iasă în oraş cu ea. Ei au de-a face cu o mulţime de probleme în relaţia lor, inclusiv descoperirea din partea Ericăi a jurământului lui Matt şi faptul că acesta încă mai are anumite sentimente de iubire faţă de Nicole. Mulţi colegi de serviciu de-ai lui Matt încearcă să îl convingă pe acesta să facă sex pentru ca ei să câştige pariurile, dar totul se soldează eşecului deoarece Matt este hotărât să îşi respecte promisiunea. Numai că pe măsură ce timpul trece, tensiunea sexuală devine din ce în ce mai greu de suportat pentru Matt.

  Urmăreşte online filmul 40 Days and 40 Nights 2002 (Cât rezişti fără sex?), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film