• Filme Online
 • 6 Balloons – 6 Baloane 2018 filme online subtitrat în Română


  6 Balloons – 6 Baloane 2018 filme online subtitrat în Română

  6 Balloons – 6 Baloane 2018 film online HD subtitrat în Română

  Este incredibil de dificil să iubeşti pe cineva care e dependent de anumite lucruri sau substanţe. Nu doar că dependenţa lor defineşte constant dinamica relaţiei, însă sunt şi precum un om care se îneacă, capabili de-a trage salvatorul la fund în încercarea disperată de-a se salva pe sine şi a mai lua o gură de aer. Katie (Abbi Jacobson) se pregăteşte să îi organizeze o petrecere surpriză iubitului său şi se duce să cumpere nişte baloane împreună cu părinţii ei.

  Numai că fratele ei, Seth (Dave Franco), alături de fiica în vârstă de patru ani a acestuia, lipsesc din peisaj. Katie încearcă să-i trimită mesaje pentru a da de el şi a vedea ce face de nu a apărut, iar când răspunsul din partea lui Seth nu soseşte ea realizează stupefiată că cea mai mare temere a lor s-a adeverit. Când se duce la el acasă pentru a-l lua la petrecere, ea observă că nici nu i-a citit mesajele, iar imediat se confirmă temerea cum că Seth, dependent de heroină în recuperare, tocmai a recidivat.

  El acceptă să meargă la un centru de detoxificare, iar Katie se duce cu el la clinică pentru a se reabilita… din nou. Katie ar avea timp şi să cumpere tortul de care le-a spus prietenilor şi familiei că se duce să-l ia şi s-o aducă pe micuţa Ella la petrecere. Numai că planurile sale nu se prea potrivesc, iar clinica nu doreşte să-i accepte asigurarea de sănătate, iar o zi în clinică ar costa 5000 de dolari pentru zece zile. Apoi, trupul/dependenţa lui Seth începe să se revolte împotriva lui însuşi.

  Urmăreşte online filmul 6 Balloons – 6 Baloane 2018 cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film