6 Bullets, online DVDRip, cu subtitrare în Română

aaa
aaa
6 Bullets, online DVDRip, cu subtitrare în Română

6 Bullets, online DVDRip, cu subtitrare în Română

Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) este un ex-mercenar, care poate găsi cam pe oricine, oriunde s-ar afla. El este cunoscut pentru abilitatea sa de a găsi copii daţi dispăruți și a făcut făcut acest lucru cu succes timp de mai mulți ani, asta până în timpul unei operațiuni în care deși Gaul reușește să salveze un copil din mâinile traficanţilor de carne vie, el, în acelaşi timp, ucide accidental alte două fete tinere.

Poliţia, care este la curent cu activitățile lui Gaul, dar care nu acceptă astfel de „daune colaterale”, şi remuşcările, îl fac pe Gaul să renunţe la activitatea sa de „recuperator” și să devină un simplu comerciant de carne în capitala Moldovei. Bântuit de fantomele copiilor morți, Gaul se regăseşte în majoritatea timpului înnecat în băutură şi nu îi pasă prea tare de viitorul său, care pare mai degrabă sumbru.

 

Andrew Fayden (Joe Flanigan) – un fost luptător MMA – vine în Moldova cu familia lui, pentru a stabili detaliile unui contract care l-ar readuce în ring. Fiica sa în vârstă de 14 ani, Becky (Charlotte Beaumont), este răpită de Amalia (Bianca Bree) și este pe cale să fie vândută pe bani mulţi unui şeic arab „colecţionar de blonde”. Disperaţi de faptul că poliţia nu poate şi nici nu vrea să-i găsească fiica, Fayden, împreună cu soţia sa, află de abilităţile lui Gaul şi îl roagă să le găsească fiica.

 

6 Bullets, online DVDRip, cu subtitrare în Română

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “6 Bullets, online DVDRip, cu subtitrare în Română”

 1. Alex says:

  Film frumos cu van Damme, la cat mai multe din astea.

 2. paul says:

  Un film frumos!!!

 3. Raul says:

  Un film reusit, merita vazut, in special de cei care au crescut cu filmele lui Van Damme

 4. Gheorghyta says:

  E cel mai tare film vazut ever!

 5. nastase marius says:

  bun film

Spune-ne parerea ta despre acest film