• Filme Online
 • A Dark Song (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română


  A Dark Song (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română

  A Dark Song (2016), film online HD subtitrat în Română

  Sophia (Catherine Walker) este o englezoaică de vârstă mijlocie care jeleşte moartea fiului ei care a fost ucis la vârsta de doar şapte ani de către un grup de adolescenţi care l-au răpit şi l-au sacrificat într-un ritual satanic în cadrul unui cult. Ea închiriază o casă într-o zonă rurală din Ţara Galilor şi îl angajează pe ocultistul Joseph Solomon (Steve Oram) pentru a efectua un ritual de lungă durată care se presupune că ar avea capacitatea de-a invoca Îngerul Gardian al cuiva.

  Scopul principal al Sophiei este acela de a-şi invoca îngerul gardian şi a-i cere acestuia ajutorul pentru a putea să ia legătura şi să comunice cu fiul ei pentru a se răzbuna apoi faţă de criminali. Cu toate acestea, ea descoperă faptul că Solomon este un tip foarte temperamental Sophia începe rapid să simtă frustrări atunci când simte că ritualul extrem de dificil pe care-l efectuează nu dă rezultatele scontate.

  Această tensiune culminează cu o confruntare în care Solomon cade accidental într-un mare cuţit de bucătărie şi suferă o rană severă. Sophia insistă ca Solomon să meargă la un doctor pentru a primi îngrijirile medicale de care are nevoie, dar el se încăpăţânează şi îi cere ca niciunul dintre ei să nu plece până ce ritualul nu este completat. Dacă nu vor face asta atunci vor rămâne captivi pentru totdeauna în acea casă. Odată cu trecerea zilelor, rana suferită de Solomon se infectează, iar acesta moare în somn. Sophia încearcă să plece pe jos deoarece maşina nu-i porneşte, dar e îngrozită de descoperirea pe care o face după o distanţă nu foarte mare parcursă.

  Urmăreşte online filmul A Dark Song (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “A Dark Song (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. Mike says:

   Cam de 7. Buget restrâns!

  Spune-ne parerea ta despre acest film