A Gentle Creature – Krotkaya (1960), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
A Gentle Creature – Krotkaya (1960), filme online subtitrat în Română

A Gentle Creature – Krotkaya (1960), film online subtitrat în Română

Povestea începe cu naratorul care s-a panicat din cauza unei aparente tragedii ce s-a abătut asupra casei sale. Soţia lui se pare că a murit şi este întinsă fără suflare pe o masă. Apoi naratorul încearcă să prezinte situaţia pentru a înţelege mai bine ce s-a întâmplat. Naratorul este un patron de amanet şi unul dintre clienţii săi obişnuiţi era o tânără în vârstă de 16 ani care amanetează deseori lucruri ca să strângă bani pentru a se promova într-un ziar.

Proprietarul amanetului o vedea pe tânără că are nevoie de bani şi de multe ori îi oferea preţuri mai mari pentru bunurile pe care le cumpăra de la ea, iar curând el începe să se ataşeze de fată. El începe apoi să caute informaţii despre trecutul fetei şi descoperă faptul că se află la mila a două mătuşi foarte lacome. Acestea au pus la cale să o mărite cu un bărbat care şi-a ucis în bătaie celelalte două soţii de dinaintea ei.

De îndată ce bărbatul o cere pe fată de soţie, proprietarul de amanet vine cu propria lui cerere. Fata hotărăşte după o scurtă vreme să accepte cererea în căsătorie a proprietarului de amanet. Căsnicia celor doi începe destul de bine, însă stilul său de viaţă începe să se răsfrângă asupra tinerei sale soţii. O lipsă de comunicare şi neînţelegeri referitor la cum ar trebui să fie condus amanetul rezultă în certuri. Soţia lui îşi face un obicei din a pleca pe timpul zilei şi apoi descoperă anumite lucruri din trecutul lui pe care i le aduce în faţă şi cere lămuriri.

Urmăreşte online filmul A Gentle Creature – Krotkaya (1960), cu subtitrare în Română şi calitate DVD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film