A History of Violence 2005, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
A History of Violence 2005, filme online subtitrat în Română

A History of Violence 2005 (Umbrele trecutului), film online HD, subtitrat în Română

Tom Stall (Viggo Mortensen) este patronul unui restaurant din Millbrook, Indiana. Într-o noapte, doi bărbaţi (Stephen McHattie şi Greg Bryk) încearcă să-l jefuiască. În momentul în care una dintre chelneriţele sale este ameninţată de cei doi jefuitori, Tom îi atacă şi îi omoară pe amândoi, devenind astfel o adevărată celebritate printre localnici. El este apoi vizitat de un gangster bătrân şi trecut prin multe bătălii grele, Carl Fogarty (Ed Harris), care susţine că Tom ar fi, în realitate, un infractor pe nume Joey Cusack şi a făcut nişte afaceri cu el în urmă cu mai mulţi ani pe când se aflau în mafia irlandeză din Philadelphia.

Tom neagă cu vehemenţă afirmaţiile pe care le lansează acesta şi susţine la rândul său că nu a fost în viaţa lui în Philadelphia şi nici nu l-a întâlnit vreodată pe bărbat, dar chiar şi aşa Fogarty rămâne ferm pe convingerile sale şi începe să-i urmărească familia îndeaproape. Aflându-se sub presiune din partea lui Fogarty şi fiind deseori în centrul atenţiei datorită faimei nou-descoperită, relaţia lui Tom cu soţia lui, Edie (Maria Bello), cu fiul Jack (Ashton Holmes) şi cu fiica Sarah (Heidi Hayes) este afectată din plin.

După o discuţie în contradictoriu cu tatăl lui privitoare la uzul de violenţă pe care l-a făcut la şcoală când a atacat un băiat ce-l supăra, Jack fuge de acasă. El este prins de Fogarty, care, avându-l pe Jack ostatic, se duce împreună cu oamenii lui la familia Stall şi îi cere lui „Joey” să se întoarcă la Philadelphia cu ei.

Urmărește online filmul A History of Violence 2005 (Umbrele trecutului), cu subtitrare în Română și calitate HD.

CD 1

CD 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “A History of Violence 2005, filme online subtitrat în Română”

  1. Narcis says:

    Film bun. Calitatea imaginii si modul de rulare EXCELENT.

  2. chili p says:

    la inceputul filmului acestor filme ar trebui sa scrie FILM PT BATUTI IN CAP

Spune-ne parerea ta despre acest film