A Letter to Three Wives 1949 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
A Letter to Three Wives 1949 filme online subtitrat în Română

A Letter to Three Wives 1949 (O scrisoare către trei neveste) film online subtitrat în Română

Pe când se pregătesc să ia un grup de copii amărâţi într-o excursie, Deborah Bishop (Jeanne Crain), Rita Phipps (Ann Sothern) şi Lora Mae Hollingsway (Linda Darnell) primesc un mesaj de la Addie Ross prin care sunt informate de faptul că a fugit cu unul dintre soţii lor. Ea, totuşi, le lasă pe fete să ghicească pe al cărei soţ l-a „furat”. Apoi, prin imagini din trecut sunt prezentate cele trei căsnicii care trec prin perioade mai dificile. Deborah este o femeie care a crescut la o fermă.

Prima ei experienţă cu lumea de afară a fost atunci când s-a alăturat unui grup de marinari în timpul celui de-al Doilea Război Mondial unde şi-a cunoscut viitorul soţ, Brad (Jeffrey Lynn). În momentul în care Războiul se termină şi revin la viaţa de civili, ea află că toată lumea se aştepta ca el să se însoare cu Addie, femeia pe care toţi cei trei soţi o plac foarte mult şi o consideră aproape o zeiţă.

Cu toate acestea, ea este consolată de prietena lui Brad, Rita, o femeie de carieră care scrie scenarii pentru telenovele radio. Soţul ei, George (Kirk Douglas), un profesor, se simte oarecum demasculinizat deoarece ea câştigă mult mai bine decât el. De asemenea, el este dezamăgit şi de faptul că soţia lui cedează constant cerinţelor şefei sale, Mrs. Manleigh (Florence Bates). Lora a crescut într-o familie săracă. Ea a pus ochii pe angajatorul său mai bătrân decât ea, Porter (Paul Douglas), şi începe o relaţie cu acesta în ciuda faptului că mama ei nu prea e de acord din cauza diferenţelor mari dintre ei doi.

Urmăreşte online filmul A Letter to Three Wives 1949 (O scrisoare către trei neveste), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film