A Prayer for the Dying 1987 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
A Prayer for the Dying 1987 filme online subtitrat în Română

A Prayer for the Dying 1987 (Rugăciune pentru un muribund) film online subtitrat în Română

Filmul începe cu o mică echipă de la IRA, care-i include pe Martin Fallon (Mickey Rourke) şi Liam Docherty (Liam Neeson), care privesc cum două Land Roveruri aparţinând Armatei Britanice, se apropie de o bombă pe care au plasat-o ei în drum. În ultima clipă, un autobuz şcolar plin cu elevi depăşeşte maşina armatei şi detonează acea bombă, ucigând toţi copiii de la bord. După ce majoritatea dintre ei fuge de la faţa locului, fiind urmăriţi de soldăti, Fallon pleacă la Londra pentru a începe o viaţă nouă.

În Londra, el este abordat de un individ care îi cere să se mai ocupe de o ultimă misiune în favoarea unui gangster local pe nume Jack Meehan (Alan Bates) şi fratele acestuia, Billy Meehan (Christopher Fulford). Ei îi oferă lui Fallon o sumă mare de bani, un paşaport şi o trecere uşoară a graniţei către Statele Unite ale Americii pentru a ucide un gangster rival.

Deşi are anumite trageri de inimă la început, el acceptă în cele din urmă misiunea pe care o primeşte. Cu toate acestea, în timp ce încearcă să-şi îndeplinească misiunea într-un cimitir, el este văzut şi confruntat de către preotul catolic local, Părintele Michael Da Costa (Bob Hoskins). Confruntarea dintre ei este privită de la distanţă de Billy Meehan, care îi spune fratelui său că există un martor la crima comisă de Fallon. Fallon merge apoi la biserică şi se spovedeşte preotului pentru a încerca să-l reducă pe acesta la tăcere prin taina secretului spovedaniei; de asemenea, el se întâlneşte şi se simte atras de nepoata oarbă a preotului, Anna (Sammi Davis).

Urmăreşte online filmul A Prayer for the Dying 1987 (Rugăciune pentru un muribund), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film