A Simple Favor (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
A Simple Favor (2018), filme online subtitrat în Română

A Simple Favor 2018 (O simplă favoare), film online HD subtitrat în Română

După ce şi-a pierdut soţul şi a rămas văduvă de tânară, Stephanie Smothers (Anna Kendrick) îşi creşte singură copilul şi se ocupă de un vlog despre bucătărie. Datorită şcolii la care învaţă copilul ei, ea se împrieteneşte cu Emily (Blake Lively), mama unui coleg de şcoală al fiului ei. Emily este o femeie dedicată muncii sale şi serviciul îi consumă majoritatea timpului. Cele două se împrietenesc rapid şi ajung să-şi spună una-alteia diverse secrete.

Când Emily are parte de o criză la serviciu, ea o sună pe Stephanie şi o roagă să aibă grijă puţin de fiul ei deoarece soţul îi este plecat la Londra. După două zile în care Emily nu mai dă niciun semn de viaţă, Stephanie sună la şeful lui Emily pentru a întreba de ea, iar acesta îi spune că se află în Miami. Apoi, Stephanie îl sună pe soţul lui Emily şi acesta anunţă poliţia. Emily era o persoană căreia nu prea îi placea să-şi facă poze, aşa că Emily se furişează la locul de muncă al acesteia pentru a fura o poză şi a o folosi pentru a crea un portret pentru persoane dispărute.

Detectivul Summervile îi informează că Emily a minţit despre plecarea la Miami şi că a închiriat o maşină. Unul dintre fanii vlogului lui Stephanie o anunţă pe aceasta că ar fi văzut-o pe Emily în Michigan, iar acolo se descoperă maşina în apropierea unei tabere de vară. Ulterior, însă, lucrurile se complică foarte mult, iar când Stephanie descoperă unele detalii intrigante, hotărăşte să încerce ea însăşi să dezlege misterul din spatele dispariţiei prietenei sale.

Urmăreşte online filmul A Simple Favor 2018 (O simplă favoare), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film