A Soldier’s Story 1984, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
A Soldier’s Story 1984, filme online subtitrat în Română

A Soldier’s Story 1984 (Povestea unui soldat), film online HD subtitrat în Română

În anul 1944, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Vernon Waters, sergent în unitatea militară formată din soldaţi de culoare, este foarte beat şi ameţit pe un drum de lângă Fort Neal, o bază militară segregată din Louisiana. Ultimele sale cuvinte înainte de-a fi împuşcat mortal sunt „Ei tot te urăsc! Ei tot te urăsc!”. Când cadavrul lui Waters este descoperit în ziua următoare, Căpitanul Richard Davenport, un ofiţer de culoare, este trimis să investigheze problema în ciuda opoziţiei ofiţerului de comandă, Colonelul Nivins.

În timp ce concluzia generală este aceea că Waters a fost ucis de membrii locali ai Ku Klux Klan, există anumite persoane care se îndoiesc de această versiune deoarece gradele şi insigna lui au fost lăsate pe haine, lucru pe care cei din Ku Klux Klan nu îl fac niciodată. Încă de la început Davenport are parte de o mulţime de obstacole în ancheta sa. Colonelul Nivins îi oferă doar trei zile să se ocupe de anchetă.

Chiar şi Căpitanul Taylor, singurul ofiţer alb care este în favoarea unei anchete complete, este necooperant şi părtinitor, temându-se de faptul că un ofiţer de culoare ar putea să aibă succes în rezolvarea unei astfel de anchete. În timp ce anumiţi soldaţi de culoare sunt fericiţi şi mândri că unul de-al lor poartă trese de căpitan, alţii sunt evazivi şi neîncrezători. Davenport află că detaşamentul lui Waters a făcut parte oficial din Batalionul 221 şi, chiar dacă au fost foarte încântaţi să-şi apere patria peste hotare, ei nu au fost instruiţi aşa cum trebuie în a se ocupa de anumite misiuni cu pericol ridicat.

Urmăreşte online filmul A Soldier’s Story 1984 (Povestea unui soldat), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film