A Star is Born – S-a născut o Stea 2018, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
A Star is Born – S-a născut o Stea 2018, filme online subtitrat în Română

A Star is Born – S-a născut o Stea 2018, film online subtitrat în Română

Jackson “Jack” Maine, un faimos cântăreţ de muzică country care se confruntă cu o dependenţă de alcool şi droguri, susţine un concert în California. Principalul său punct de sprijin îl reprezintă managerul şi fratele său vitreg mai mare pe nume Bobby. După spectacol, Jack merge la un bar unde o observă cântând pe Ally, o chelneriţă şi compozitoare. Jack este uluit de prestaţia fetei şi cei doi îşi petrec apoi noaptea împreună discutând despre muzică şi alte lucruri comune, timp îi care Ally îi spune că şi-ar dori o carieră muzicală.

Jack o invită pe Ally sa meargă cu el la următorul său concert şi, chiar dacă e reticentă la început, ea acceptă, fiind încurajată de Jack. Ea îşi ia apoi inima în dinţi şi începe să cânte împreună cu el pe scenă. Jack o invită apoi să mergă cu el în turneu şi între ei se înfiripă o relaţie de dragoste. În Arizona, Ally şi Jack vizitează o fermă unde a crescut Jack şi unde este îngropat tatăl lui, însă descoperă stupefiat faptul că Bobby a vândut terenul cu pricina.

Furios şi simţindu-se trădat, Jack îl loveşte pe Bobby, iar acesta renunţă la a-i mai fi manager. Înainte de-a face asta, însă, Bobby mărturiseşte că i-a spus despre vânzare, doar că Jack a fost prea beat că să mai ţină minte. În timp ce se află în turneu cu Ally, ea îl întâlneşte pe Rez, un producător muzical ce îi oferă un contract cu casa sa de discuri. Deşi vizibil iritat de acest fapt, Jack o susţine pe Ally în decizia ei de-a semna cu Rez, însă acesta din urmă începe să-i schimbe direcţia lui Ally din muzica country spre cea pop.

Urmăreşte online filmul A Star is Born – S-a născut o Stea 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film