A Tale of Two Sisters 2003, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
A Tale of Two Sisters 2003, filme online subtitrat în Română

A Tale of Two Sisters 2003 (Povestea celor două surori), film online HD subtitrat în Română

O fată adolescentă, Su-mi (Im Soo-jung), este tratată pentru şoc şi psihoză într-un spital de boli mintale. Ea este externată şi se întoarce acasă la vila izolată a familiei sale de la ţară şi locuieşte împreună cu tatăl şi sora mai mică, Su-yeon (Moon Geun-young), faţă de care este ultra protectivă. Cele două surori au o reuniune rece cu mama lor vitregă, Eun-joo (Yum Jung-ah). Eun-joo doarme lângă tatăl fetelor, însă acesta devine incomfortabil şi se duce să doarmă în sufragerie.

Su-mi are parte de un coşmar groaznic în care fantoma răposatei mame biologice se urcă în patul ei având gâtul rupt. În ziua următoare, Su-mi găseşte nişte poze de familie care relevă faptul că Eun-joo a fost asistenta medicală a mamei lor când aceasta era bolnavă. De asemenea, ea găseşte nişte vânătăi pe braţul surorii sale şi o ia la întrebări pe Eun-joo referitor la un posibil abuz la care a supus-o pe fată.

În acea noapte, unchiul ei şi soţia acestuia vin în vizită la o cină de familie şi Eun-joo spune nişte poveşti bizare care-i uluiesc. Soţia unchiului suferă o migrenă puternică şi îi spune soţului că a văzut fantoma unei fetiţe de sub chiuveta din bucătărie. Când Eun-joo se află singură în bucătărie, fantoma respectivă este văzută jucându-se în fundal. După ce îşi găseşte pasărea de companie moartă şi nişte poze de familie în care ea a fost tăiată, Eun-joo o încuie pe Su-yeon în dulap. Su-mi o eliberează şi apoi tatăl ei o roagă să nu mai exagereze cu comportamentul isteric.

Urmăreşte online filmul A Tale of Two Sisters 2003 (Povestea celor două surori), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film