• Filme Online
 • A Teacher – Profesoara 2013, filme online subtitrat în Română


  A Teacher – Profesoara 2013, filme online subtitrat în Română

  A Teacher – Profesoara 2013, film online subtitrat în Română

  Diana Watts (Lindsay Burdge) este profesoară de engleză care, după cursuri, merge la un bar împreună cu prietena ei cea mai bună pe nume Sophia (Jennifer Prediger). La bar, Sophia află că Diana îşi trimite mesaje cu un anume Eric aşa că îi cere acesteia să-i facă şi ei cunoştinţă cu el, însă Diana îi spune că l-a cunoscut la şcoală. Mai târziu, Watts este văzută aşteptând în maşina ei şi lângă ea opreşte Eric (Will Brittain), însă ea este foarte agitată cum că o să-i descopere cineva.

  Watts merge apoi în cancelarie unde profesorii discută referitor la faptul că nişte studenţi au fost prinşi fumând iarbă în parcarea şcolii. Ei o invită apoi pe Diana să li se alăture un pahar de vorbă după cursuri, însă ea refuză deoarece fratele ei o să ajungă în oraş. Diana se întâlneşte cu fratele ei Hunter (Jonny Mars) pentru a discuta despre mama lor, deoarece Diana a cam evitat să discute pe acest subiect.

  Ea devine curând copleşită de subiect şi hotărăşte să plece. Diana şi Eric se întâlnesc iarăşi, iar Diana spune că n-ar vrea să mai plece, iar Eric sugerează să rămână peste noapte, însă ea realizează că nu este un lucru chiar bine de făcut şi pleacă. Înapoi acasă la Diana, ea discută cu Sophia despre planurile pentru Ziua Recunoştinţei unde Sophia are de gând să îi prezinte doi bărbaţi pe nume Rich (Cody Haltom) şi Dan (Matthew Genitempo). Eric îi cere apoi Dianei o poză mai deocheată, iar ea îi face pe plac, dar după o vreme îşi dă seama că a făcut o greşeală deoarece poza cu pricina ar putea să ajungă publică în cazul în care relaţia lor s-ar sfârşi.

  Urmăreşte online filmul A Teacher – Profesoara 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film