• Filme Online
 • A Walk in the Clouds (1995) filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  A Walk in the Clouds (1995) filme online subtitrat în Română

  A Walk in the Clouds – Atât de aproape de cer (1995) film online subtitrat în Română

  În anul 1945, după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, Sergenul american Paul Sutton (Keanu Reeves) se întoarce în San Francisco pentru a se reuni cu soţia lui, Betty (Debra Messing), cu care s-a căsătorit cu o zi înainte de plecarea în Pacific după mari eforturi depusepentru a o curta. Războiul i-a produs foarte multe traume emoţionale şi experimentează deseori coşmaruri şi viziuni cu momentele tragice pe care le-a trăit în vremea războiului. Reunirea lui Paul cu Betty este una destul de rece, mai ales după ce descoperă că, deşi i-a scris „aproape zi de zi” ea a încetat să le mai citească păstrându-le nedeschise.

  În ciuda acestui fapt, el hotărăşte să acorde o şansă căsniciei lor şi să îşi găsească un nou loc de muncă. Ea insistă ca Paul să continue să vândă ciocolată din uşă în uşă aşa că se duce în Sacramento. Pe drum, el se întâlneşte cu o anumită pasageră pe nume Victoria Aragon (Aitana Sánchez-Gijón), o studentă absolventă a cărei familie mexicano-americană deţine o podgorie în Napa Valley.

  În momentul în care află că a rămas însărcinată cu profesorul ei, Paul se oferă să se prezinte familiei sale foarte tradiţionaliste ca fiind soţul ei. Tatăl Victoriei, Alberto (Giancarlo Giannini), este foarte nervos nu doar că fiica lui s-a măritat cu un bărbat de rand social inferior celui al ei, dar a făcut asta şi fără să aibă permisiunea lui. Planul iniţial al lui Paul de-a pleca şi a-şi vedea de drum lăsând lumea să creadă că a părăsit-o îi scapă de sub control atunci când bunicul Victoriei îl încurajează să rămână şi să ajute la recoltă.

  Urmăreşte online filmul A Walk in the Clouds – Atât de aproape de cer (1995), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1