A-X-L (2018) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
A-X-L (2018) filme online subtitrat în Română

A-X-L (2018) film online subtitrat în Română

A-X-L este un câine robotizat ultra-secret care a fost creat de armată în scopul protejării soldaţilor viitorului. Având acest nume de cod din partea oamenilor de ştiinţă care l-au creat (însemnând Atac, Explorare şi Logistică), câinele are incorporată cea mai avansată Inteligenţă Artificială de la acele vremuri. După ce un experiment decurge prost, A-X-L este descoperit de un proscris blând şi cu inimă bună, pe nume Miles Hill, ascunzându-se singur şi fiind deteriorat în deşert.

Acesta găseşte o modalitate de a se apropia de el după ce îi activează o anumită tehnologie. Ajutându-l pe Miles să-şi câştige încrederea care-i lipsea atât de mult, A-X-L va face orice este posibil pentru a-şi apăra noul partener, inclusiv să îşi înfrunte proprii săi creatori care la rândul lor sunt hotărâţi să apeleze la orice metodă de a îl recupera. Fiind conştient de miza capturării lui A-X-L, Miles se uneşte cu o fată foarte deşteaptă şi plină de resurse pe nume Sara Reyes pentru a-şi proteja noul său cel mai bun prieten.

Miles şi Sara se întorc acasă la Miles pentru a-l informa pe tatăl lui, Chuck, despre descoperirea lui A-X-L, însa acesta îi sfătuieşte pe tineri să-l înapoieze pe robo-câine creatorilor săi. În acelaşi timp, Sam se întoarce cu echipa lui şi îl incendiază pe A-X-L cu un aruncător de flăcări. Sara filmează toată scena, iar apoi împreună cu Miles încearcă să îl salveze pe A-X-L, dar nu ajung la timp. Cu toate acestea, A-X-L îi îndrumă pe cei doi către o locaţie unde ar putea să fie reparat.

Urmăreşte online filmul A-X-L 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “A-X-L (2018) filme online subtitrat în Română”

  1. falco says:

    Frumos merita vazut,nota 10

  2. Andrei Aculov says:

    Mreită văzut !

Spune-ne parerea ta despre acest film