• Filme Online
 • About Schmidt 2002, filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  About Schmidt 2002, filme online subtitrat în Română

  About Schmidt 2002, film online HD subtitrat în Română

  Warren Schmidt se retrage de la locul său de muncă şi după o cină festivă în cinstea lui el realizează brusc faptul că îi este foarte greu să se adapteze noii sale vieţi, simţindu-se oarecum inutil. El vede o reclamă la TV despre un program de ajutorare a copiilor africani şi hotărăşte să sponsorizeze unul dintre copii. El primeşte apoi un pachet de informaţii cu privire la copilul pe care l-a „adoptat” de la distanţă şi poza acestuia, fiind un băiat tanzanian pe nume Ndugu Umbo.

  Schmidt îşi vizitează apoi tânărul succesor la companie pentru a se oferi să-l ajute, însă acesta îl refuză politicos. Schmidt corespondează apoi prin scrisori cu Ndugu şi îi povesteşte acestuia despre relaţia sa cu soţia Helen care a murit brusc din cauza unui atac cerebral. Jeannie, singura lui fiică, şi logodnicul acesteia, Randall Hertzel, vin în vizită de la Denver. Ei încearcă să îl consoleze pe Schmidt după moartea lui Helen, dar apoi Jeannie îl ceartă pentru că nu a apreciat-o la adevărata valoare.

  El îi cere să se mute înapoi la el pentru a avea grijă de el, însa Jeannie refuză. Între timp, Randall încearcă să-l atragă într-o schemă piramidală. Schmidt simte că fiicei sale i-ar fi mai bine fără Randall în viaţa ei. După ce cuplul pleacă, Schmidt este copleşit de singurătate. El nu se mai spală, doarme în faţa televizorului şi merge la cumpărături îmbracat cu o haină peste pijamale şi îi cumpără mâncare congelată. În dulapul soţiei sale el descoperă nişte scrisori de dragoste ascunse şi află prin intermediul lor despre o aventură pe care aceasta a avut-o cu un prieten comun pe nume Ray.

  Urmăreşte online filmul About Schmidt 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1