• Filme Online
 • Absolute Power 1997, filme online HD 720p, subtitrat în Română


  Absolute Power 1997, filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Absolute Power 1997 (Putere absolută), film online HD subtitrat în Română

  În timpul unui jaf, hoţul de bijuterii Luther Whitney (Clint Eastwood) este forţat să se ascundă atunci când soseşte în mod neaşteptat Christy Sullivan (Melora Hardin), frumoasa soţie a unui miliardar în vârstă pe nume Walter Sullivan (E. G. Marshall), care are o aventură de lungă durată cu Alan Richmond (Gene Hackman), nimeni altul decât Preşedintele Statelor Unite ale Americii. Walter Sullivan este prietenul şi unul dintre sponsorii lui Richmond, dar şi proprietarul vilei în care Luther a pătruns prin efracţie.

  Ascunzându-se în spatele unei oglinzi cu o singură latură, Luther vede cum Richmond devine violent sexual faţă de Christy şi ea îl atacă cu un deschizător de scrisori în auto-apărare. Agenţii de la Serviciul Secret Bill Burton (Scott Glenn) şi Tim Collin (Dennis Haysbert) o împuşcă mortal pe Christy. Şefa de Campanie Gloria Russell (Judy Davis) soseşte la faţa locului şi face în aşa fel încât locul să pară că a fost călcat de hoţi şi moartea lui Christy a fost ca urmare a prinderii în fapt a hoţului.

  Luther fuge de acolo ulterior cu câteva bunuri, dar şi cu deschizătorul de scrisori cu sânge pe el. În ziua următoare, Detectivul Seth Frank (Ed Harris) începe o anchetă cu privire la acest caz de ucidere. Deoarece Tim i-a notat numărul de înmatriculare al maşinii lui Luther, acesta devine imediat principalul suspect din cauza reputaţiei sale, însă Frank nu este convins de faptul că el este adevăratul criminal. Chiar când Luther se pregăteşte să fugă din ţară, el îl vede pe Richmond la TV compătimindu-l pe Walter cu privire la pierderea suferită şi, fiind enervat de ipocrizia acestuia, hotărăşte să facă tot ce poate să-l aducă pe Preşedinte în faţa justiţiei.

  Urmăreşte online filmul Absolute Power 1997 (Putere absolută), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Absolute Power 1997, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. daniel says:

   Foarte tare filmul 10

  Spune-ne parerea ta despre acest film