Acrimony (2018) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Acrimony (2018) filme online subtitrat în Română

Acrimony (2018) film online subtitrat în Română

Melinda se întâlneşte cu studentul la inginerie mecanică pe nume Robert în timpul facultăţii şi cei doi încep o relaţie, ea fiind în căutarea unei consolări după moartea mamei sale. Totuşi, după ce Melinda îl prinde pe Robert înşelând-o cu o anume Diana, ea intră cu maşina în rulota lor şi se răneşte foarte grav pe sine, iar în urma procedurilor medicale la care este supusă ea rămâne cu sechele şi nu mai poate să aibă copii. În ciuda protestelor surorilor sale, June şi Brenda, Melinda se împacă mai apoi cu Robert.

Mulţi ani mai târziu, Melinda ajunge să muncească pentru amândoi deoarece Robert este un fost puşcăriaş şi nu poate să îşi găsească un loc de muncă. June şi Brenda sunt circumspecte referitor la intenţiile lui Robert faţă de moştenirea generoasă pe care a primit-o din partea mamei. Robert o face pe Melinda să gireze cu casa pentru ca el să poată obţine fondurile necesare dezvoltării unui prototip al unei baterii pe care o concepe şi pe care speră s-o vândă unui capitalist pe nume Prescott.

Diana, fiind acum asistenta lui Prescott, aranjează pentru ca cei doi să se întâlnească să discute despre afacere. După ce îi găsesc portofelul Dianei în camioneta lui Robert, June şi Brenda îi spun Melindei că Robert o înşeală. Prescott îi oferă 800 de mii de dolari pentru designul bateriei, dar Robert refuză, dorind mai multe drepturi pentru invenţia sa. Melinda se înfurie şi depunde actele pentru divorţ, iar după o vreme Robert începe o relaţie cu Diana şi primeşte o ofertă de multe milioane de dolari pentru invenţie, făcând-o pe Melinda să devină obsedată de faptul că Diana trăieşte viaţa pe care trebuia s-o trăiască ea.

Urmăreşte online filmul Acrimony 2018 cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Acrimony (2018) filme online subtitrat în Română”

  1. Emma says:

    Destul de surprinzator ! Mi-a placut ! Frumos !

  2. Oana says:

    Foarte frumos

Spune-ne parerea ta despre acest film