• Filme Online
 • Aftershock, film online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Aftershock, film online subtitrat în Română

  Aftershock 2010 (După cutremur), film online DVDRip, subtitrat în Română

  În Tangshanul anului 1976, Li Yuanni locuieşte într-un mic apartament alături de soţul ei şi cei doi gemeni Fang Deng şi Fang Da. Li îi spune soţului ei, Fang Daqiang, că doreşte să mai aibă un copil şi merg în spatele camionetei lor după ce îşi pun copiii să doarmă. Brusc, pământul începe să se cutremure şi clădirile să se dărâme. Grăbindu-se să-şi salveze copiii, Li este trasă înapoi de soţul ei, care o ia înainte şi este strivit. Casa lor se prăbuşeşte, iar copiii sunt prinşi acolo. Odată ce ajung la faţa locului, echipa de salvare îi spune lui Li că gemenii ei sunt prinşi sub o dală de beton.

  Încercare de-a ridica acea dală în orice mod ar însemna uciderea unuia dintre copii. Cu inima sfâşiată, ea decide să-şi salveze băiatul, pe Fang Da. Fata, Fang Deng, supravieţuieşte şi ea în mod miraculos şi se trezeşte mai târziu înconjurată de câteva cadavre. Presupus a fi orfană, Fang Deng este adoptată de un cuplu de militari. Ea refuză să vorbească, dar în cele din urmă îşi deschide inima şi se ataşează de părinţii săi adoptivi pe nume Wang Deqing şi Dong Guilan.

  Zece ani mai târziu, Fang Deng (acum având numele de Wang Deng, după ce a preluat numele de familie de la tatăl adoptiv) este acceptată la o facultate de medicină şi se mută de acasă, întâlnindu-se cu absolventul Yang Zhi, alături de care începe o relaţie intimă. În cel de-al treilea an de facultate, mama ei adoptivă se îmbolnăveşte grav. Înainte de-a muri, ea îi spune lui Fang Deng să folosească banii pe care i-a economisit pentru a-şi găsi părinţii biologici şi fratele geamăn. În acest timp, Fang Da a crescut alături de mama lui, iar acel cutremur l-a făcut să-şi piardă mâna stângă şi în loc să studieze el preferă să-şi câştige traiul prin transportarea oamenilor cu bicicleta.

  Urmăreşte online filmul Aftershock 2010 (După cutremur), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  14 responses to “Aftershock, film online subtitrat în Română”

  1. eugen says:

   Extrem de emotionant. Actori foarte buni, imi pare rau ca nu stiu nimic despre ei. Sunt recunoscator celor ce au colaborat ca sa pot vedea acest film deosebit, azi 09.07.2013.

   • sebi says:

    Intr-adevar, un film extrem de emotionant. Chinezii transmit foarte multa emotie in filmele lor, actori expresivi, iar totul a fost foarte real. Bravo lor…

  2. andra says:

   Foarte frumos film cu toate ca la inceput am fost putin sceptica. Buni actori si poveste frumoasa. Te tine prins pana ka sfarsit. Nota 10 🙂

  3. cristi says:

   Cel mai bun film din lume, eu asa zic.
   Te atinge complet, te socheaza, nu-ti revii din soc.

  4. Lacry says:

   De ce ati sters filmul?:((((((((((((

  5. iulia iarai says:

   un film bun. plangi ceva…. am invatat ca uneori judecam pe ceilalti fara sa cunoastem adevaratele motive. trebuie doar sa fim mai buni. sa iubim si sa iertam. MERITA.

  6. Irina says:

   De ce nu sunt difuzate la tv romana asemenea filme. Asa incat sa facem cunostinta cu cinematografia chineza, spaniola, italiana, rusa etc…Sunt hraniti non stop cu produse americane. Foarte bun filmul. Atat de uman!!!

  7. laurentiu pasare says:

   fain film, felicitari, m-a tinut cu lacrimi tot filmul

  8. rozyr says:

   un film emotionant foarte bun

  9. dezer says:

   incredibil . am plans

  10. Alina says:

   F frumos,am plâns

  11. colonelul says:

   un film f.f.f. bun pentru retardati !

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1